Fear Effect yeniden yapılıyor

Furkan Güler 22.08.2017 - 11:21
2000'li yılların başarılı aksiyon oyunu yeni nesilde tekrar karşımıza çıkacak.
2000'li yılların sevilen PlayStation oyunu Fear Effect'in yeniden yapılacağı belli oldu. Square Enix Collective, Forever Entertainment ve Sushee ekiplerinin ortak projesi olan Fear Effect'in yeniden yapılmış sürümü Reinvented olarak adlandırılıyor. İlk oyunu sadece PlayStation platformlarına özel oan oyun, sırasıyla zamanında PlayStation 3 ve PS Vita için çıkmıştı. Oyunun yeniden yapılmış sürümünün ise PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformuna çıkacağı söyleniyor. Vakti zamanında oldukça fazla sevilen oyun, çıktığı dönemde iyi kabul edilebilecek satış rakamlarına ulaşmıştı.


Eski tarzını bir kenara bırakarak tamamen yeni nesil video oyun dünyasına ayak uyduracağı söylenen Fear Effect Reinvented, tahminlere göre oyuncuların oldukça ilgisini çekecek. Aksiyon ve macera öğelerini başarılı bir şekilde harmanlayan Fear Effect çıktıktan sonra kendisinden sonra çıkan bazı aksiyon  oyunlarına da ilham verebilmişti. Bakalım Fear Effect, eskiden sahip olduğu kaliteli oyun ruhunu yeniden yapılmış sürümüne aktarabilecek mi? Eski nesil oyuncuların duyuru ardından oldukça heyecanlandığı yeni oyunu merak içerisinde bekliyoruz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 12:31
Su dino crisis parasite eve onimusha habunlarida bekliyoruz da simdiki oyunlar inek saman yemesi gibi ne tadi var nede tuzu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fear Effect yeniden yapılıyor
İlginizi Çekebilir