FF XII'nin Steam versiyonu için bir çıkış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 2.02.2018 - 10:30
Zodiac Age, PS4'ten sonra PC platformuna da geldi

Final Fantasy XII: Zodiac Age, PS4 platformundan sonra nihayet PC platformu için de çıktı. PS2'ye çıktığı dönem yaptığı köklü değişiklikler sebebi ile büyük eleştiri alan ama zaman geçtikçe değeri anlaşılan oyunun bu yenilenmiş versiyonu önemli yenilikleri de beraberinde getiriyor. Ivalice dünyasına geri dönüş yaptığımız Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in PC versiyonu için yeni bir çıkış videosu da yayınlandı.

Final Fantasy XII'nin Steam sürümü çıktı

Videoya genel olarak baktığımızda öncelikle hikaye detayları üzerine durulduğunu görüyoruz. Karakterlerin kısa kısa gözüktüğü videolardan sonra büyük savaşa ve oynanış görüntülerine de yer verilmiş. The Zodiac Age, klasik yeniden yapım oyunlarından biraz daha farklı. Oyunun çözünürlük, kaplama ve genel yapısında da geliştirmeler yapılmış durumda. Bunun dışında oynanışta da bazı değişiklikler var. Zaten oyuna adını veren Zodiac Age kısmı da yapılan bu değişikliklerden dolayı konulmuş.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in PC versiyonu an itibari ile Steam üzerinden çıkmış durumda. Oyunun Steam versiyonu için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 12:21
oynayın oynattırın.J-RPG seviyorsanız.üstelik Final Fantasy de seviyorsanız kaçırmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
FF XII'nin Steam versiyonu sonunda çıktı
İlginizi Çekebilir