FF XV çoklu oyuncu modunun yeni çıkış tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 6.11.2017 - 16:32
Comrades içerikleri ne zaman geliyor?

Final Fantasy XV'in Comrades isimli yeni içeriğini için bir süredir bekliyoruz.  Oyunun en büyük güncellemelerinden birisi olan bu içerik uzun süre önce duyurulmuş ve 31 Ekim'deki çıkışına birkaç gün kala ertelenmişti. Oyuna multiplayer, yani çoklu oyuncu modunu ekleyecek olan Comrades içeriğinin yeni çıkış tarihi ise geçtiğimiz dakikalarda açıklandı.

Final Fantasy XV'in Comrades içeriği ne zaman çıkacak?

Kasım ayı ortasına ertelendiği açıklanan Comrades içeriğinin tam tarihi Square Enix tarafından duyuruldu. Firma yaptığı yeni bir açıklama ile bu içeriğin 15 Kasım itibari ile çıkacağını duyurdu. Yani söyledikleri gibi tam olarak Kasım ortasında oyuncular ile buluşacak. 

Final Fantasy XV: Comrades bilgileri

FINAL FANTASY  XV Comrades'te oyuncular kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekler ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabilecekler. Ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla şey öğrenmek için Kingsglaive’de hayatta kalmış biri olarak oyuna başlayacaklar.

Kingsglaive üyeleri olarak, oyuncular Lucian soyunun özel güçlerini bahşeden kraliyet mühürlerini takıyorlar. Oyuncular böylece strateji yapabilir ve bir çok görevde dengeli bir takım oluşturabilir. Multiplayer görevlere ek olarak, oyuncular tek oyunculu görevlerle de karakterlerini geliştirebilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
FF XV çoklu oyuncu modunun yeni çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir