Playstation 4'de yayınlandıktan 1 yıl 8 ay sonra Epic Store'a gelen Final Fantasy 7 Remake Steam kütüphanesine de gelebilir. Özellikle "yeni nesil" fiyatıyla gündem olan Final Fantasy 7: Remake Epic Games Store'a özel olacağı duyurularak PC platformuna gelmişti ancak, oyun dosyalarındaki bazı detaylar, oyunun eninde sonunda Steam'e de gelebileceğini işaret ediyor.
Oyun dosyalarına göz atıldığında, Engine/Binaries/ThirdParty'nin içerisinde bir Steamworks klasörü bulunuyor. Tavşan deliğinde biraz daha aşağı inince bir steam_api64.dll file dosyası bulunuyor. Bu dosyalara bakınca, Final Fantasy 7 Remake'in, daha önce başka oyunlarda olduğu gibi 6 ila 12 ay boyunca Epic Game Store'a özel olup sonra başka platformlara da gelmesi beklenebilir.
Oyunun PC uyarlamasında, GTX 30 serisi kartların bile bazen 30 FPS'e düşmelerine sebep olan optimizasyon sorunları ve bazı temel ayarların ( Vertical Sync, Anti Aliasing gibi) oyunun ayarlar menüsünde bulunmadığı belirtiliyor.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.