Final Fantasy VII Remake birçok bölümden oluşacak

İsmet Ergül 7.12.2015 - 12:38
Tam da olmuş derken, ne yaptın Square-Enix?
Geçtiğimiz günlerde PlayStation Experience’da Final Fantasy VII Remake’in yapıldığı ve piyasaya sürüleceği haberi hepimizi sevindirmişti. Bu yeni fragmanda Cloud’u, Barrett’ı, Wedge, Biggs ve Jessie’yi görebiliyorduk. Aksiyon RPG mekaniklerini barındıran oynanışı bizlere sunan Square-Enix her ne kadar mutlu etse de, verdiği bu haber ile bizleri şaşırttı, üzdü.

Square-Enix’in yaptığı açıklamaya göre Final Fantasy VII Remake, ‘bölümler’ halinde olacakmış. Bu da şu demek oluyor, aynı Resident Evil Revelations 2, hatta Telltale Games oyunları gibi Final Fantasy VII Remake bölümlerini beklememiz veya bölümleri ayrı ayrı ya da tek bir pakette almamız gerecek. Bu durum hakkında başka hiçbir açıklama yok iken, şimdiden serinin hayranları hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirerek Square-Enix’i kötülüyorlar. Umarız Square-Enix’in Final Fantasy VII Remake hakkında iyi planları ve de projeleri vardır, hatta imkanları varsa Crisis Core’un Remake’ini dahi görmek isteriz. Öte yandan, keşke Square-Enix Final Fantasy VII Remake için serinin asıl bestecisi Nobuo Uematsu ile çalışsaydı, oyuncular için çok daha nostaljik olabilirdi.

Henüz kesin bir çıkış tarihi olmayan Final Fantasy VII Remake’in en geç 2017’ye kadar çıkması bekleniyor.
Final Fantasy VII Remake birçok bölümden oluşacak
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
akif1
akif1 12.02.2016 22:56
Heh bir oyunları dizi gibi beklemediğimiz kalmıştı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
BooGeMaN
BooGeMaN 7.12.2015 22:12
Aslında okadar da şaşırılcak bir durum değil FF serileri eskiden birçok cd halinde Ps1 de çıktıgından o halide bölüm mantıgına yatkın çalışıyordu.Bu oyunun eğer bölümler dedikleri hali eskiden her bir cd nin kapsadığı içerikleri o düzende vericekse pek bişey değişmez ve sizinde veridiğiniz örnek gibi Resident Evil Revelations 2 gibi yaparsa ve 1 ay içinde bütün içeriği oyunculara sunarsa harika olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII Remake birçok bölümden oluşacak
İlginizi Çekebilir