Final Fantasy VII yeniden yapımı için ekip arkadaşları aranıyor

Ahmet Özçilingir 22.04.2018 - 18:25
Final Fantasy VII Remake'in yapım süreci devam ediyor.

Square Enix’ten yapılan açıklamalara göre, Final Fantasy VII’nin yeniden yapımının, tamamen yeni bir şey olacağı, oyunun  yeniden yapımların yaşadığı sınırlamalara bağlı kalmayacağı açıklandı. Square Enix’in, Final Fantasy VII’nin yeniden yapımında çalışacak ekip arkadaşları aradığı ortaya çıktı.

Square Enix savaş ve bölüm planlamacısı arıyor

İş ilanına göre Square Enix, savaş ve bölüm planlamacıları arıyor. Aranan ekip arkadaşlarında istenen özelliklerin, oldukça ayrıntılı bir şekilde belirtildiği iş ilanına göre; savaş sisteminin planlanması ve teknik özellikleri üzerinde çalışabilecek, hangi tarz düşmanların ve boss'ların olacağına dair fikirlerin düzenlenmesi gibi, savaş sistemine dair özellikler üzerinde çalışacak, aynı zamanda Unreal Engine 4’e hakim bir bölüm tasarımcısı arayışında oldukları belirtilmiş. "Geleneksel strateji oyununa eklenen aksiyon unsurlarıyla," Final Fantasy’nin "basit bir yeniden yapım" olmayacağını vurgulayan Square Enix, "Yeni Final Fantasy’yi siz yaratın!” diyerek yeni çalışma arkadaşlarını, geliştirici ekibe davet etmiş.

Final Fantasy VII’nin yeniden yapımı Play Station 4 için geliştiriliyor. Bu durum, oyunun geliştirme süreci için iyi bir haber mi yoksa bir geriye gidiş mi olduğu tartışılır. Final Fantasy VII’nin yeniden yapımının E3 tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2018 10:53
Bunlar yıllar önce başlamamışlarmıydı zaten, bölüm tasarımları dahi daha yeni yapılıyorsa 3-4 yıl sonra gelir artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII yeniden yapımı için ekip arkadaşları aranıyor
İlginizi Çekebilir