Final Fantasy XV'in PC sürümü, Steam üzerinden ne kadar sattı?

Nagihan Selin İnce 11.04.2018 - 12:48
Final Fantasy XV'nin Steam satışları son derece iyi

Geçtiğimiz mart ayında piyasaya sürülen Final Fantasy XV Windows versiyonu sadece Steam üzerinde 300 binin üzerinde kişi tarafından satın alındı. Oyunun orijinal versiyonunun bir buçuk sene önce piyasaya sürülmüş olması göz önüne alındığında bu satış rakamları oldukça etkileyici.

Final Fantasy XV Windows sürümü satışları oldukça iyi gidiyor

Playstation 4 için piyasaya sürüldükten bir hafta sonra bilgisayarlar için olan versiyonu yayınlanan Nier: Automata ile kafa kafaya gidiyor  Final Fantasy XV satışları.  Final Fantasy XV, Steam platformu dışında Windows 10 Store ve Origin'de de satışa sunuldu.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında satış çıktığında, Final Fantasy XVSquare Enix'i son derece memnun etmişti. Oyun ilk gününde tüm yapım maliyetini karşılayarak 5 milyon kopya satmıştı. Üzerinden geçen zamana rağmen bu kadar ilgi görmesi, Final Fantasy XV'nin, bir müddet daha  Square Enix'in kasasını doldurmaya devam edecek olduğunu gösteriyor.

Final Fantasy XV serinin 15. oyunu ve ilk olarak PS4 ile Xbox One için satışa sunulmuştu. Oyunun The Royal Edition'ı Mart ayında   PS4 ve Xbox One için çıkarken oyun Windows için de erişilebilir oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XV'in PC sürümü, Steam üzerinden ne kadar sattı?
İlginizi Çekebilir