Fire Emblem Fates'in ABD sitesi açıldı

İsmet Ergül 5.01.2016 - 00:51
İki krallığın kaderi bizim elimizde
Intelligent Systems ve Nintendo SPD'nin beraber geliştirdiği ve 19 Şubat'ta Amerika'da satışa sunulması beklenilen Fire Emblem Fates'in ABD sitesi bugün açıldı Oyun hakkında bütün bilgileri henüz sunmayan sitenin, yakın tarihte bütün içeriklerini oyunculara sunacağını düşünüyoruz. Fire Emblem Fates'in sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Fire Emblem serisinin son oyunu olan Fire Emblem Fates'te iki krallık savaşın eşiğindedir ve taraf seçme tamamen bize kalmıştır. Nintendo 3DS'e çıkacak olan yeni Fire Emblem oyununda bir Hoshidan Prensi olarak Nohrialı asilzadeleri tarafından büyütülmüşüzdür. Seçeceğimiz yol ile şekilenen hikayede kendi tarafımızla ordumuzu kurup savaşa hazırlanabiliyoruz. Sıra tabanlı bu JRYO oyununda iki tarafla da güçlü bağlar kurabilir ve krallıkların kaderini belirleyebiliriz.

Fire Emblem Fates'in ABD sitesi açıldı
İlk defa bir Fire Emblem oyununa özel olarak kendi karakterimizi yaratarak özelleştirebiliyoruz. Ordumuzda şövalyeler, okçular, büyücüler varken her birliğin kendine has bir zayıf noktası ve de bir güçlü noktası vardır. Ancak oyunun can alıcı noktası ise bağ kurduğumuz karakterler, kurduğumuz bağ ne kadar güçlenirse sadık askerlerimiz ve dostlarımız da o kadar güçlenebiliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fire Emblem Fates'in ABD sitesi açıldı
İlginizi Çekebilir