First Descendant Önümüzdeki Yaz Çıkıyor

Tunay Şahin 8.12.2023 - 06:36
Nexon'un üçüncü şahıs işbirliğine dayalı yeni aksiyon RPG oyunu The First Descendant, 2024 yazında PC ve konsollarda çıkacak.

Nexon tarafından geliştirilen ve Unreal Engine 5.2 ile desteklenen "The First Descendant" adlı üçüncü şahıs işbirliğine dayalı aksiyon rol yapma oyunu, 2024 yazında PC ve konsollarda piyasaya sürülecek.

The First Descendant Yazın PC ve Konsollarda Satışa Sunulacak

The Game Awards'ta tanıtılan bir fragmana göre, "The First Descendant", dört oyunculu kooperatif üçüncü şahıs nişancı oyunu olarak dikkat çekiyor. Eylül ayında duyurulan ve çapraz platform açık betası yapılan oyun, oyuncuları dünyanın yıkımını getiren istilacılara karşı savunma görevinde olan Descendant'lar olarak rol almaya davet ediyor.

Oynanış ve Karakterler

Oyunda, oyuncular Ingris adlı dünyayı, boyutlar arası geçiş yapan düşmanlara karşı koruyor. Benzersiz güçlere sahip olan Descendant karakterleri arasında Valby ve Viessa gibi oynanabilir karakterler bulunuyor. Oyun, parkur unsurları ve yakalama kancası gibi dinamik hareket özellikleriyle zenginleştirilmiş bir nişancı deneyimi sunuyor.

Oyunun Anlatı Odaklı Yapısı

Anlatı odaklı bu oyun, güçlü hikaye anlatımı ve çeşitli oyun modlarıyla ücretsiz oynaması için cazip bir seçenek oluşturuyor. Oyuncular düşmanları yok ederken ve hazine toplarken, rol yapma unsurlarıyla işbirliğine dayalı oyunun önemi vurgulanıyor.

Geliştiricilerin Yaklaşımı ve Yenilikler

Oyunun yaşayan bir oyun olması ve geliştirme ekibinin oyuncu geri bildirimlerine yanıt olarak önemli değişiklikler yapması dikkat çekiyor. Oyun yapımcısı Lee Beom-jun, oyuncuların zindan görevlerinde işbirliğine dayalı oyun için geliştirilmiş görev tasarımı ve eşleştirme desteği bekleyebileceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Kazananları Belli Oldu

Yayın Tarihi ve Platformlar

"The First Descendant", 2024 yazında PC, PlayStation ve Xbox konsolları için piyasaya sürülecek. Oyunun ön yüklemeleri ve modül ön ayarları da lansmana hazırlık olarak yapılıyor.

"The First Descendant", Nexon ve LightSpeed LA tarafından sunulan yenilikçi bir oyun olarak oyunculara sürükleyici bir deneyim vaat ediyor. Distopik Tokyo'da geçen bu açık dünya bilim kurgu oyunu, oyun severler için heyecan verici bir seçenek olmaya aday.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2023 05:06
Bu oyunun betasını oynadım ve UE5 ile nasıl optimizasyon faciası bir şey gerçekleştirdiklerini gördüm. Nexon da genelde oyun yapıp sonra peşinden desteklemeyen bir firma. Pek tavsiye etmiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
First Descendant Önümüzdeki Yaz Çıkıyor
İlginizi Çekebilir