Five Nights at Freddy's: Security Breach ertelendi

Alparslan Gürlek 29.04.2021 - 12:21
Five Nights at Freddy's: Security Breach ertelendi ancak geliştirici gecikmeyi telafi etmek için ücretsiz bir oyun dağıtıyor.

Bu yılın başlarında çıkması planlanan Five Nights at Freddy's: Security Breach serinin en iddialı oyunu olmakla birlikte ne yazık ki ertelendi. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru yayınlanması planlanan yapım bu yılın sonlarına ertelendi ve Steel Wool Studios'ta en az üç yıldır geliştiriliyor. Bu da onu bir FNAF oyununa göre bile oldukça uzun süredir geliştirilen bir oyun haline getiriyor. Tabi geliştirici, özür mahiyetinde oyunculara ücretsiz bir oyun veriyor.

Five Nights at Freddy's: Security Breach bu yılın sonlarına ertelendi

Cawthon "Hepinizin bildiği gibi Security Breach başlangıçta 2020'nin sonunda ortaya çıkması planlanan bir oyundu. Ancak üzerinde çalışmaya devam ettikçe ve eklemeler yaptıkça, oyun da büyümeye devam etti ve bitirmek için daha fazla zamana ihtiyacımız var" diye yazdı. "Şimdi düzgün bir şekilde tamamlandığından emin olmak için daha fazla zaman ve para yatırmaya karar verdim ve bu başlangıçta istediğim gibi 2021'in başları yerine 2021'in sonlarına doğru çıkacağı anlamına geliyor. Buna değecek!"

Five Nights at Freddy's: Security Breach ertelendi

Tabi geliştirici bu erteleme haberiyle birlikte tesellisini de birlikte verdi. Gecikmeyi telafi etmek için Cawthon, Security Breach: Furry's Rage oyununu ücretsiz olarak yayınladı. Gamejolt listesinde ısrarla "bu oyunun adı 'Fury's Rage' değil, 'Furry's Rage!'" diye vurguluyordu. Ücretsiz oyunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2021 22:31
çokgzl
Kalan Karakter: 300 Gönder
Five Nights at Freddy's: Security Breach ertelendi
İlginizi Çekebilir