Flight Simulator için yeni güncelleme yayınlandı

Berat Darıcı 25.11.2020 - 21:10
Microsoft Flight Simulator ABD güncellemesi ücretsiz olarak yayınlandı. Yeni güncelleme 4 yeni el yapımı havaalanı ekliyor.

Eylül ayında Japonya için ücretsiz büyük bir güncelleme yayınlayan Microsoft şimdi ABD bölgesi için yayınladı. Yüksek sistem gereksinimleri ile görsel bir şölen sunan oyun büyümeye devam ediyor.


Ortalama 30 FPS'in akıcılık için yeterli görüldüğü Microsoft Flight Simulator'ün yeni güncellemesi ile 48 havaalanında iyileştirme yapıldı. Ayrıca oyuna yeni özel yerler eklendi. Bunlardan bazıları: Ney York Özgürlük Anıtı ve Rainbow Köprüsü, Mayland Chesapeake Körfezi Köprüsü, Batı Virginia New River Gorge Köprüsü, Floriada Kennedy Uzay Merkezi, Arizona Monument Vadisi ve Büyük Kanyon, Colorado Mesa Verde Ulusal Parkı, Nevada Hoover Barajı, Hawaii Mauna Kea Gözlem Evleri, Wyoming Yellowstone Millî Parkı ve Şeytan Kulesi, Montana Glacier Millî Parkı şeklinde. Ayrıca oyuna 4 yeni el yapımı havaalanı eklendi. Yeniliklerin büyük kısmı video içerisinde gösterilmiş.

Asobo Studio tarafından geliştirilen Microsoft Flight Simulator 18 Ağustos 2020 tarihinde PC için çıkış yaptı. 4K Ultra HD ve HDR desteğine sahip olan oyun Xbox Game Pass'e dahil durumda. Oyunun Xbox sürümü ilerleyen zamanlarda çıkacak. Microsoft Store sayfası için buraya, Steam sayfası için ise buraya tıklamanız yeterli. Simülasyon oyunu Steam üzerinde %72 oranında olumlu yorum almayı başarmış.

Flight Simulator için yeni güncelleme yayınlandı

Microsoft Flight Simulator ABD güncellemesi ücretsiz

DirectX 12 zorlaması bulunmayan oyun için Windows 10 önerilmekte. Oyunun Standard sürümü 350 TL, Deluxe sürümü 550 TL ve Premium Deluxe sürümü 725 TL fiyat etiketine sahip. Microsoft Flight Simulator için yayınlanan 2. Dünya güncellemesini ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Yeni nesil Microsoft Flight Simulator'da hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve gerçek uçaklar bulunmakta. Dinamik ve yaşayan bir dünyada gece uçuşlarında, gerçek zamanlı atmosfer simülasyonuna sahip canlı hava durumunda zorluklara karşı uçuş yeteneklerinizi test edebiliyorsunuz. Oyun sayesinde Dünya parmaklarınızın ucunda. En azından Microsoft bunları söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yeni güncelleme için Microsoft tarafından yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Video ile New York City, San Diego, Boston ve Miami gibi büyük şehirlerdeki görsel yükseltmeleri görebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flight Simulator için yeni güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir