Football Manager 2014

Merlinin Kazanı 10.03.2014 - 14:55
Futbol patronluğunda yeni bir dönem
Football Manager 2014

Football Manager serisini geliştiren Sports Interactive bu yıl bizler için Football Manager 2014’ü hazırlıyor. İlk olarak 15 Ağustos’ta duyurulmuş olan Football Manager 2014’ün çok fazla yeniliğe sahip olacağı söylenmişti.

Öncelikle Linux kullanıcıları ilk defa Football Manager’ı oynayabilecekler. FM14, bulut-kayıt sistemini kullanacak ve oyununuzu bulut ağına kaydedebileceksiniz. Daha sonra istediğiniz bilgisayardan kayıtlı oyununuzu indirip devam edebileceksiniz. Ayrıca FM14’ün Steam Workshop desteği bulunacak ve oyuncular kendilerine özel içerikler geliştirip, diğer oyunculara sunabilecekler. Geliştirilmiş olan oyun motoru ile birlikte yapay zeka, futbolcuların animasyonları, ışıklandırmalar ve futbolcuların davranışları daha iyi seviyede olacak. Bugüne kadarki en iyi görüntüye sahip olacağı söyleniyor. Bakalım dedikleri gibi çıkacak mı? Gerçi FM oyunlarında önemli olan şey her zaman için etkileşimdir.

Football Manager 2014
Oyuncular, menajerler ve medya arasında çok iyi bir döngü bulunacak. Verdiğiniz her karar oyunun gidişatını değiştirebilecek. Mesela yorgun hisseden fakat önemli bir maçta oynaması gereken oyuncular ile sohbet ederek, onları maçta oynamaya teşvik edeceksiniz. Sizin takımınız ne kadar başarılı olursa medyada adınızı o kadar çok geçecek. Gazeteler bu oyunda daha detaylı olacak ve kategoriler daha rahat gezilecek. Daha iyi bir menajerlik deneyimini FM14 ile yaşayabileceğiz. Football Manager 2014, 31 Ekim’de PC, Linux, Mac, PlayStation Vita ve iOS platformlarına çıkacak.

Grafiksel olarak şu andaki haliyle bile göze çok hoş geliyor. Bildiğiniz gibi Türkiye ligleri de bulunacak FM14’te. Bu sayede Galatasaray ile tekrardan yeni bir menajerlik serüvenine başlayabilirim. Arada sırada güçsüz takımlar ile menajerliğe başlayıp onları baya bir yüksek seviyeye çıkarttığımda olmuştur.
Bunu FM14 üzerinde denemek güzel bir deneyim olabilir fakat bunu tekrardan başarabilir miyim bilmiyorum, bildiğiniz gibi güçlü takımları yenmek oldukça zor.

Daha iyi bir menajerlik deneyimini FM14 ile yaşayabileceğimi düşünüyorum. Açıklanan özellikler ile birlikte serideki diğer oyunlardan farklı, bambaşka bir oyun ile de karşılaşmamız mümkün. Football Manager 2014, 31 Ekim’de PC, Linux, Mac, PlayStation Vita ve iOS platformlarına çıkışını yapacak.

Football Manager 2014
Football Manager 2014
İlginizi Çekebilir