For Honor'a, Assassin's Creed evreninden karakterler geliyor

Furkan Güler 20.12.2018 - 12:49
Oyunun hayranları, For Honor dövüşçüleri arasında Ezio'yu görmek istiyor!

Ubisoft'un farklı dövüş oyunu For Honor, her ne kadar pek fazla oyuncu sayısına sahip olmasa da, kendi kemik kitlesini oluşturmayı başardı. Oyunu güncellemeye devam eden Ubisoft, geçtiğimiz günlerde oyunun yeni sezonunu başlatmıştı. Şimdi ise oyun için ilginç bir duyuru geldi. For Honor'ın resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda göre oyuna Assassin's Creed serisinden yeni karakterler veya AC temalı, daha önce başka bir oyunda görmediğimiz yeni suikastçiler gelecek.

For Honor ve Assassin's Creed bir araya geldi

Oyunun dövüşçü yelpazesini fazlasıyla geniş tutan Ubisoft ekibi, oyunun güncellenme stilini Rainbow Six Siege'e benzetiyor. Her bir yeni sezonda yeni karakterler getiren geliştiriciler, böylelikle oyunun oyuncu sayısını da yükseltiyorlar. Geçtiğimiz dönemlerde PC platformunda ücretsiz olan For Honor, bu sayede oyuncu sayısını oldukça yükseltmişti.

Bakalım oyuna eklenecek olan karakterler, hangi Assassin's Creed oyununa ait olacak? For Honor hayranları ise oyuna serinin sevilen karakteri Ezio'nun eklenmesini istiyor. Bakalım Ubisoft, hayranlarının çağrısına kulak verip oyuna Ezio'yu ekleyecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2018 14:32
Vallahi ps4da tıkladığım gibi oyun buluyo ama
Kalan Karakter: 300 Gönder
For Honor'a, Assassin's Creed evreninden karakterler gelecek
İlginizi Çekebilir