For Honor'ın yapımını anlatan Playing Hard belgeseli yayınlandı

Ahmet Özçilingir 8.04.2019 - 16:20
Netflix'ten Oyun Belgeseli

Netflix'ten oyun belgeseli: For Honor'ın yapım sürecini anlatan Playing Hard (Sıkı Oyun) adlı belgesel Netflix'te yayınlandı. Ubisoft ofislerine içeriden bir bakış sunan bu belgeselde, tasarımcı Jason VandenBerghe'in For Honor'ı yaparken karşılaştığı zorluklar ve oyunun yapım süreci anlatılıyor. Netflix'te yayınlanan belgeselin fragmanına aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

For Honor'ın yapımını anlatan Playing Hard belgeseli yayınlandı

Netflix Ubisoft'un sevilen oyunu For Honor'ın yapım sürecini anlatan Playing Hard (Sıkı Oyun) adlı belgeseli yayınladı. İlk olarak İngiltere'de yayınlanan Playing Hard belgeseli, şu anda Türkiye dahil pek çok ülkede erişime açıldı. For Honor'ın 4 yıl süren geliştirme aşamasında yaşanan olayların anlatıldığı belgeselde For Honor'ın yaratıcı yönetmeni Jason VandenBerghe ile ufak bir dünya turuna çıkıyoruz. 

Fransa asıllı Ubisoft'un alt kuruluşu olan Ubisoft Montreal'in 14 Şubat 2017'de satışa sunulan üçüncü şahıs aksiyon oyunudur For Honor, PlayStation 4,Xbox One ve PC için geliştirilmişti. Çok oyunculu modları ile dikkat çeken oyun Ubisoft tarafından yeni içerik güncellemeleri ile birlikte canlı tutulmaya devam ediyor.     

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
For Honor'ın yapımını anlatan Playing Hard belgeseli yayınlandı
İlginizi Çekebilir