Fortnite az daha iptal edilecekmiş

Furkan Güler 14.06.2019 - 10:22
Karar direkten dönmüş.

Battle Royale türünün en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olan Fortnite hakkında ortaya yeni bir haber daha çıktı. İlk olarak normal bir hayatta kalma oyunu olarak çıkan sonrasında özel mod olarak Battle Royale'i oyuncularına sunan Fortnite, zaman içerisinde sadece bir Battle Royale oyunu olarak anılmaya başlandı. Ancak ortaya çıkan habere göre oyunun geliştirme sürecinde Fortnite az daha iptal edilecekmiş. Yapım ekibinde çalışan yönetmenlerden olan Rod Fergusson, Fortnite'ı iptal etme fikrini ortaya atmış. İptal edilmenin direğinden dönen yapım, Fergusson'un stüdyodan ayrılmasıyla iptal edilmemiş.

Fortnite az daha iptal edilecekmiş

Oyun dünyasında aynı Minecraft gibi fenomen olan Fortnite, eğer iptal edilseydi muhtemelen diğer stüdyoların vizyonları da çok farklı olurdu. Oyuncuları etkilemesi sebebiyle rakip stüdyoların dikkatini çeken Fortnite'ın bu başarışı, sektörde yeni gelir kapılarını araladı.

Diğer bir yandan PUBG'nin tek başına olduğu dönemlerde Battle Royale pazarının en büyük oyuncusu H1Z1 olarak gösteriliyordu. Fortnite'ın ünlenmesiyle birlikte H1Z1'in akıbeti tabiri caiz ise yok oldu. Bakalım Fortnite'ın geleceğinde ne yatıyor?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2019 21:47
Keske iptal edilseymiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2019 16:33
Oyun artik b*ka sarmaya başladı topluluğu hiç dinlemiyorlar hep nooblar için bir sürü güzel silahları kaldırdılar keşke iptal edilseymis
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite az daha iptal edilecekmiş
İlginizi Çekebilir