Sevilen Battle Royale oyunu Fortnite için dans kursları açılıyor

Furkan Güler 29.08.2018 - 11:43
Oyun başka sektörlere de sıçradı.

Ülkemizde olmasa da dünya genelinde bir fenomen haline gelen Fortnite, bugün mobil dahil tüm platformlarda  milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Battle Royale türünü büyük kitlelere yayan Fortnite'ın fenomen olmasının altında ise şüphesiz internet kültürünü yakından takip etmesi yatıyordur. İnternette ünlü olan viral dansları oyuna ekleyen geliştiriciler, büyük bir akım başlattı.

Sevilen oyun Fortnite'ın dans kurları açılmaya başlandı

Oyuncuların bu danslara karşı ilgisinden haberdar olan dans okulları ise Fortnite için özel sınıflar açmaya başladılar. Bu kursların ilki ise Birleşik Krallık'ta başladı. Genellikle çocuklardan oluşan öğrenci gruplarına Fortnite'ın Best Mates, The Worm ve Orange Justice danslarını öğreten eğitimciler, yetişkin kişilerin de dans kursuna geldiğini söylüyorlar.

PUBG karşısında büyük bir oyuncu kesimine hitap eden Fortnite, bakalım ilerleyen yıllarda bu başarısını devam ettirebilecek mi? Dünyaca ünlü kişiler tarafından oynanarak viral bir hale getirilen oyun, son olarak mobil ve Nintendo Switch platformları için çıkmıştı. Oyunun taşınılabilir sürümüne daha çok rağbet gösteren oyuncular, şimdilik Fortnite'ın mobil sürümünü oynamayı tercih ediyorlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite için dans kursları açıldı
İlginizi Çekebilir