Fortnite Battle Royale için 4.2 güncellemesi yayınlandı

Hürkan Çalışkan 16.05.2018 - 14:20
Yeniliklerin yanında çeşitli düzeltmeler mevcut.

Fortnite Battle Royale oyunu için yeni 4.2 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme yeni bir silahı ve yeni ek içerikleri de beraberinde getirdi.

Can barını yükselten elmalar oyuna dahil ediliyor

Thanos’unda oyuna dahil edilmesiyle oldukça yoğun bir hafta geçiren Fortnite için yeni 4.2 güncellemesi ufak bir gecikmenin ardından nihayet yayınlandı. Yeni güncellemenin ilk detayları arasında, oyuncular tarafından istenen FAMAS silahının oyuna dahil edilmesi yer alıyor. Seri Taarruz Tüfeği olarak geçen silah, Destansı ve Efsanevi olarak nadiren düşüyor. Bu silahı loot olarak tedarik bölgelerinde, hazine sandıklarında ve otomatlarda bulabileceksiniz. Ayrıca orta cephane kullanan silah karşı tarafa 32/33 civarında hasar veriyor.

Fortnite için yeni 4.2 güncellemesi şu anda erişilebilir

Battle Royale modu için yeni eklenen besleyici elmalar harita içerisinde dağıtılmış olarak yer alıyor. Elmalar yenildiğinde beş can veriyor ve bazı ağaçların etrafında elde edilebiliyor.

Dünyayı Kurtar modu için ise güncelleme ile iki yeni ekleme geliyor. Bu mod için Dörtlü Fırlatıcı silahı oyuna dahil edilirken aynı zamanda en sevilen silah ve tuzakların avantaj dizilimlerini seçip yükseltmeyi sağlayan Avantaj Düzenleyicisi oyuna dahil oluyor.

Son olarak güncelleme içerisinde oynanışı etkileyen çeşitli hata düzeltmeleri yer alıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite için yeni 4.2 güncellemesi şu anda erişilebilir
İlginizi Çekebilir