Fortnite ve Monopoly kutu oyunlarında güçlerini birleştirdi

Furkan Güler 7.09.2018 - 14:07
Fortnite'ın girmediği platform kaldı mı?

Geride bıraktığımız sene Battle Royale türünün liderliğini kısa sürede PUBG'nin elinden alan Fortnite, masa oyunları platformuna da giriş yaptı. Hasbro tarafından açıklanan bilgiye göre Fortnite temalı Monopoly oyunu geliyor. 1 Ekim 2018 tarihinde çıkacağı açıklanan Monopoly'nin Fortnite sürümü, normal Monopoly sürümünden daha farklı olacak. Fortnite'ın bina kurma sistemini Monopoly'e ekleyen geliştiriciler, şimdiden yüzbinlerce oyuncuyu heyecanlandırdı.

Fortnite'ın bu sefer de Monopoly sürümü geliyor

Fortnite'ın bir oyundan daha fazlası haline gelmesi ve fenomen haline gelmesine Epic Games oldukça sevinse de, uzun vadede bu diğer oyun firmalarını etkileyeceğinden oyunlarda hoşumuza gitmeyen değişiklikler sezebiliriz. Gündemi yakalamak için yapılmış oyunları elinin tersiyle iten ve eski oyun anlayışını seven oyuncular, muhtemelen bu durumdan rahatsız olacaktır.

Tüm bunların yanında Hasbro, Fortnite temalı Nerf silahlarını da ilerleyen dönemlerde piyasaya sürecek. Fortnite'ın ünlü silahlarını üretecek olan Hasbro, Nerf markası altında yeni bir ürün yelpazesi oluşturmak istiyor. Bakalım Fortnite'ın bu hanedanlığı, daha ne kadar sürecek? Merak ediyoruz. Eğer Monopoly'nin Fortnite sürümünü satın almak istiyorsanız Amazon'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 02:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2018 21:23
onu da yapıyolar benim daha pc yok shshshsh
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite ve Monopoly güçlerini birleştirdi
İlginizi Çekebilir