Fortnite'ın çeşitli yenilikleri barındıran 4.3 güncellemesi geldi

Hürkan Çalışkan 31.05.2018 - 15:16
Yeni güncelleme yayında.

Epic Games’in Battle Royale oyunları arasında son derece popüler oyunu Fortnite için Market Arabalarını da kapsayan 4.3 güncellemesi PS4, Xbox One, PC ve mobil cihazlar için çıktı.

Merakla beklenen Market Arabaları oyuna dahil edildi

Fortnite için gelen 4.3 güncellemesi ile oyuncuların merak ettikleri Market Arabaları da oyuna dahil edildi. Harita üzerinde dağınık halde bulunan araçlar tek kişi olarak ya da takım arkadaşıyla birlikte kullanılabilirken aynı zamanda aracın içinden silahlar da ateşlenebiliyor. Ayrıca güncelleme ile oyuna  gelen diğer bir öge ise Mantarlar oluyor. Mantarlar daha çok gölgeli ormanlar ve bataklık bölgelerinde bulunabiliyor ve oyuncuya 5 kalkan kazandırıyor. Bu şekilde kalkan gücünü yüze kadar çıkarabilirsiniz.

Yeni gelen güncelleme aynı zamanda Baskın ve 20 Kişilik Takımlar adlı iki sınırlı süreli modu oyuna dahil ediyor. Baskın modu maçları standart Battle Royale karşılaşmalarına göre çok daha hızlı oynanırken, 20 Kişilik Takımlar modunda ise 20’şer kişilik beş takım birbirlerine karşı mücadele ediyor. Bu modun başlangıcında beş ayrı otobüs oyuncuları takım olarak dağıtırken, harita üzerinde de standart oyuna göre daha fazla hazine sandığı, cephane ve malzeme bulunuyor.

Son olarak güncelleme Battle Royale kısmı için çeşitli düzeltmeler, içerikler ve yeni birkaç silahı oyuna dahil ederken, Dünyayı Kurtar kısmında ise Gişe Rekortmeni görev serisi ikinci bölümü olan Kahramanın Doğuşu ile geri dönüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 15:43
Güzel haber beğendim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'ın Market Arabalarını da kapsayan 4.3 güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir