Fortnite'ta roketin üstünde yolculuk ederken birinci oldu

Furkan Güler 2.03.2018 - 12:18
Helikopterden helikoptere atlarken şarjör de değiştirebiliyor.

Battle Royale türünün en çok oyuncuya sahip olan oyunu olan Fortnite'ın oynanış dinamikleri, sahip olduğu serbestlik yüzünden oyuncular tarafından benimsendi. Ancak BullNizzle isimli bir Fortnite yayıncısı, oyunun bu oynanış dinamiklerini biraz abartmışa benziyor. BullNizzle, son yayınında arkadaşları ile Fortnite oynarken oyunu kazanmaya oldukça yaklaşmışlardı. Geriye kalan son rakibini bir türlü vuramayan BullNizzle, arkadaşından roketi ateşlemesini istedi. Ardından ateşlenen roketin üstüne binen yayıncı, düşmanın yanından geçerken düşmanını keskin nişancı tüfeği ile vurmayı başardı.

Bir Fortnite yayıncısı roket üzerinde adam vurdu

Vuruşun ardından arkadaşları kısa bir süre sessizliğe gömüldü ancak en sonunda hep birlikte çığlık çığlığa sevindiler. Daha öncesinde benzer bir hareketi başka bir oyuncu daha yapmıştı ancak bu hareketi keskin nişancı tüfeği ile yapan ilk kişi BullNizzle oldu. Kendisinin oldukça yetenekli olduğunu söyleyebiliriz. Keza BullNizzle hali hazırda Avusturalya'da bir e - spor takımında da oynuyor.

Playerunknown's Battlegrounds'u en sonunda oyuncu sayısında geride bırakan Fortnite, her geçen gün yeni güncellemeler alarak sahip olduğu oyuncu kitlesini de korumayı başarıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2018 12:55
espor diye yazılır E-SPOR diye değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'ta roketin üstünde yolculuk ederken birinci oldu
İlginizi Çekebilir