Forza Horizon 1000 Club ile eğlenceye tam gaz devam!

Merlinin Kazanı 20.04.2013 - 13:43
Forza Horizon’ın ücretsiz DLC'si, yepyeni otomobiller ve binden fazla yeni mücadele sunuyor
Turn 10 Studios ve Playground Games, Forza Horizon için 1000 Club eklenti paketinin 16 Nisan tarihinden itibaren Xbox LIVE üzerinden ücretsiz olarak indirilebileceğini duyurdu. Bu paketle birlikte binden fazla yeni mücadele, 250 oyuncu skoru elde edilebilecek 10 yeni Xbox LIVE skoru ve yepyeni iki bonus otomobil, yarış tutkunlarına Forza Horizon’da heyecan dolu saatler yaşatacak.

Forza Horizon Festivalinin “1000 Club” eklentisi herkese açık ve tüm otomobiller için yepyeni mücadeleler içeriyor. Bazı yarışlar, hız kamerası önünden en süratli geçiş gibi kriterlerle hız odaklıyken, bazıları ise yakın geçiş, objelere çarpma, drift ya da yoğun trafikte yüksek süratle otomobil kullanımı gibi aksiyonlarla, sürüş tekniklerini ön plana çıkarıyor. Ayrıca Colorado’nun geniş yarış dünyasında yeni lokasyon bazlı mücadeleler de yeni eklenti paketiyle birlikte geliyor. Böylece yarış tutkunları, golf pisti ve maden yatağı gibi yepyeni mekânları keşfedebilecekler.  

Forza Horizon 1000 Club ile eğlenceye tam gaz devam!
Playground Games’in kreatif direktörü Ralph Fulton, Forza Horizon 1000 Club eklenti paketi için “Çeşitlilik her şeydir” diyor. “Tüm mücadeleler her otomobil tipinin kendine has özellikleri ve gücüne göre özel olarak kurgulandı. Oyun, garajınızda bulunan otomobilleri değerlendirerek, hangi mücadeleleri denemeniz gerektiği konusunda bile tavsiyelerde bulunuyor.”

Mücadelelerin pek çoğu standart oyun paketinde yer alan otomobillerin çoğu ile tamamlanabiliyor. “Forza Horizon Season Pass”, “Rally Eklenti Paketi” veya indirilebilir otomobil paketlerini alan yarış tutkunları ise yüzlerce yeni mücadeleye girerek çok daha fazla keyif alabiliyorlar.

1000 Club eklenti paketi sahipleri, tüm bu özelliklerin yanında aşağıdaki iki ücretsiz bonus otomobile de sahip olacaklar:

1956 Ford F100 – Ford’un F100 kamyon serisi, 1953 yılına damgasını vurmuştu. Ama asıl ününü müthiş tasarıma ve güçlü motora sahip 1956 model versiyonu ile kazandı. Opsiyonel V8 motoru ile F100’ü 167 beygir gücüne da çıkarmak mümkün. F100 sonrasında pek çok revizyondan geçse de kamyon tutkunları için 1956 model yerini koruyor.

Forza Horizon 1000 Club ile eğlenceye tam gaz devam!
1995 RUF CTR2  – RUF, 1980’lerin sonunda yüksek performans otomobiller arasında RUF CTR ile haklı bir yere oturmuştu. Yaklaşık 10 yıl sonra çıkan CTR2 modeli ise performans olarak en üst seviyeyi yakaladı. 3,6 litrelik hacmi ve 520 beygir gücüne ulaşan motoruyla 215 MPH hıza ulaşabiliyordu. Bu sayede CTR2 dünyanın en seçkin performans otomobilleri arasında yükselerek özellikle hız tutkunu otomobil koleksiyoncuları tarafından talep edilir hale geldi.

Forza Horizon 1000 Club ile eğlenceye tam gaz devam!
Yarış tutkunları “Forza Horizon”a XBOX LIVE marketten indirerek de sahip olabiliyor. Otomobil paketlerine ise tekli olarak veya Season Pass altından ulaşmak mümkün.

-Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Horizon 1000 Club ile eğlenceye tam gaz devam!
İlginizi Çekebilir