Fragmanıyla şov yapan Atlas Fallen geliyor

Alparslan Gürlek 24.08.2022 - 12:21
Deck13 tarafından geliştirilen ve FOCUS Entertainment'ın yayıncılığını yaptığı Atlas Fallen oyunu gamescom sırasında duyuruldu.

Atlas Fallen ilk kez dün akşam gerçekleşen gamescom etkinliği sırasında duyuruldu ve fragmanıyla iddialı şekilde geldiğini söyleyebiliriz. Gerek yapısı gerek ise içine yerleştirildiği evren bakımından ilgi çekici görünen yapım önümüzdeki yıl oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Atlas Fallen 2023'te çıkacak

Aksiyon RYO türünde duyurulan yapım iddialı bir fragman ile ilk kez dün oyuncuların karşısına çıktı. Süper güçlere sahip karakterlerle yarı açık dünya yapısına sahip olacak oyun gizemli sırların ve tehditlerin de içerisinde barındığını yayınlanan fragmanı ile gözler önüne seriyor. PlayStation 5, Xbox Series X / S ve PC platformları için 2023'te piyasaya sürülecek. Henüz elimizde bundan daha net bir çıkış tarihi yok.

Fragmanıyla şov yapan Atlas Fallen geliyor

Eşli oyun özelliği ile arkadaşlarımızla birlikte oynayabileceğimiz yapımda efsanevi yaratıkları avlayıp, çölün sunduğu gizemleri çözmeye çalışacağız. Aynı zamanda Atlas Fallen, düşmanlardan elde ettiğimiz bir takım özlerle, kendi oyun tarzımızı oluşturmamıza da izin verecek. Çevredeki kumları kullanarak şekil değiştirebilen silahlarla savaşacağımız yapımda ufaktan Prototype havaları da bulunuyor. Henüz hakkında pek bir şey bilmediğimiz oyun için Focus Entertainment'ın önümüzdeki dönemde daha fazla detay yayınlamasını bekliyoruz. Gelişmeler yaşandıkça sizlerle en hızlı şekilde buluşturmaya gayret edeceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
borriz53
borriz53 25.08.2022 00:45
trailer etkileyiciydi evet. ancak oyun güzel olmayacak gibi bir his var içimde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 18:01
ilk çıkan darksiders lara benziyor biraz. Güzel gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fragmanıyla şov yapan Atlas Fallen geliyor
İlginizi Çekebilir