Freedom Planet, Nintendo Switch'in kütüphanesine yakında eklenebilir

Mehmet Atilla Turan 15.01.2018 - 19:56
Platform oyunlarını severler için iyi bir haber

2014 senesinde GalaxyTrail tarafından çıkarılan Freedom Planet, eski tür platform oyunlarını baz almıştı ve günümüzün teknolojisine harika bir şekilde uyarlanmıştı. 2015 senesinde daha da geliştirilen oyun, Mac ve Linux tabanlı sistemlerde de oynanabilir hale gelmişti. GalaxyTrail, bu olayı daha da ileri sürdürerek 2016 senesinde Freedom Planet'i Nintendo Wii U ve Sony Playstation 4'e getirmişti. Uzun zamandır Switch portu bekleyen oyuncular ise yakında bu isteklerinin gerçekleşmesini bekleyebilirler.

Sonic the Hedgehog'dan esinlenen oyun aslında bir hayli zevkli

İnceleme puanlarından yüksek notlar almayı başaran Freedom Planet, Sonic the Hedgehog'un oynanışına bir hayli benziyor. Bunu bizlere resmi olarak belirten GalaxyTrail, oyunu çıkarmadan önce zaten Sonic the Hedgehog'dan büyük ilham aldıklarından bahsediyor. Geliştirdikçe Sonic'in temellerinden ayrılan Freedom Planet, aslında farklı oynanışı ile de ayrı bir deneyim sunabiliyor, fakat arkadaki bazı elementler Sonic the Hedgehog'a göndermelerde bulunabiliyor.

Oyunun zaten Wii U'da bulunduğundan bahsetmiştik. Yapımın sahip olduğu topluluk ise Freedom Planet ve yakın zamanda devam oyunu olarak piyasaya çıkacak olan Freedom Planet 2'nin Nintendo Switch'e uyarlanmasını istiyor. GalaxyTrail'in bugün Facebook sayfasından yayınladığı görsel ise bu durumun belki de gerçekleşeceğinin kanıtı olabilir.

Freedom Planet, Switch'in kütüphanesine eklenebilir

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Freedom Planet, Switch'in kütüphanesine eklenebilir
İlginizi Çekebilir