Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Fujitsu'dan katlanabilir PC taslağı

Fujitsu'dan katlanabilir PC taslağı

Fujitsu'dan katlanabilir PC taslağı
HABERİ YOLLAYAN : Sami TÜRK

Normal bir dizüstü bilgisayarın ekranını kaldırdığımızda %99 ihtimalle klavye, fare ve birkaç da ek tuş görürüz. Bu taslağın değiştirilebileceğini Fujitsu adeta katlanabilen bir dizüstü prototipiyle kanıtlıyor.

Cihaz, ilk bakışta oldukça küçük görünüyor, buna rağmen eksiksiz bir QWERTY klavyeye sahip. Mesele detayda saklı, zira ekran nispeten darmış gibi görünürken klavye birkez daha açılabiliyor. Böylelikle Fujitsu, açıldığında normalleri kadar olabilen genişlikte bir klavye temin etmiş oluyor.



Katlanabilen kasada aynı zamanda tam tekmil bir PC yatıyor. Söylendiğine göre Fujitsu'nun laboratuvarlarında bu cihazın çalışır durumda prototipleri de varmış. Klavye kısmı açılmazsa, cihaz parmak izi okuyucusuyla ve bir tür kumanda dörtlüsüyle kullanılabiliyor. Bu ilk "tabaka" ayrıca multimedya tuşları da sunuyor.

Fujitsu bu cihazı çıkartacak mı, ya da ne zaman çıkartacak; henüz belli değil. Şu an bu cihazın tam olarak neyi temsil ettiği de kesin değil. Zira minyatür bir dizüstü haricinde bir oyun aleti de sözkonusu olabilir.

Kaynağa ulaşmak için TIKLAYINIZ.



Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (2)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

S
skater_pro Çırak

kullanmak lazım

0 puan
0
007Fatih Çırak

ilginç bir tasarım

0 puan