G.I. Joe Origins: Snake Eyes fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 17.05.2021 - 12:37
G.I. Joe serisinin önemli karakterlerinden birinin orijin hikayesini anlatacak olan Snake Eyes filminin ilk fragmanı yayınlandı

Snake Eyes filmi için ilk fragman geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Oyuncaklarıyla da hatırlayacağımız ve çizgi roman uyarlaması olan G.I. Joe serisi farklı denemeler ile sinemalarda boy göstermiş ve özellikle serinin hayranları tarafından ilgi ile takip edilmişti. Bu filmlerin ardından yapımcı firma yaptığı açıklama ile sevilen karakterlerden biri olan Snake Eyes solo filmini duyurmuştu. Bu karakterin köken hikayesine odaklanacak olan G.I. Joe Origins: Snake Eyes filmi yayınlanan bazı görüntülerin ardından fragmanıyla da karşımıza çıkmış oldu. Filmin bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Snake Eyes fragmanı yayınlandı

Paramount Pictures, MTV Movie & TV ödül töreninde Snake Eyes filminin ilk fragmanını paylaştı. Filmde daha önce The Gentlemen, Last Christmas ve Crazy Rich Asians gibi yapımlarda da boy gösteren Henry Golding'i başrolde izleyeceğiz. Snake Eyes akrakterine hayat verecek olan oyuncunun nasıl bir suikastçı Ninja'ya dönüştüğü bu filmde anlatılacak da diyebiliriz. Filmde karakter hakkında birçok bilinmeyen sorunun cevabını göreceğimiz ve ismini nasıl aldığını öğreneceğimiz belirtilmişti.

Filmde oyuncuya Andrew Koji, Iko Uwais, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Haruka Abe, Takehiro Hira ve Steven Allerick gibi oyuncular eşlik edecek. 23 Temmuz'da sinemalarda boy gösterecek olan Snake Eyes filminin gösterim tarihinden 45 gün sonra ise dijital platformlarda yayınlanacağı açıklanmıştı. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2021 12:59
ilk filmi çok güzeldi ikincisi orta şekerdi siz ne düşünüyorsunuz ersin bey ?

--------------------------------

İki filmi de izledim ama aklımda ikisine de dair hiçbir şey kalmamış :D
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2021 09:39
iki filmde bana göre çok kötüydü. bundan da çok şey beklememk lazım. Disney sayesinde Disney tarafından satın alın(a)mayan stüdyolar çareyi ellerindeki markaları değerlendirmeye adamış. Paramount bu seriye, Universal Jurassic Park ve Fast and Furious vs..
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2021 16:33
:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2021 23:04
bu adam sarışın idi ve asyalı değildi ne oldu da birden asyalı yapmışlar :D fragman miğdemi bulandırdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2021 20:03
Yav bu ustası öldüğünde sessizlik yemini etmemişmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yanlış görmediysem konuşuyor bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
G.I. Joe Origins: Snake Eyes fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir