Game of Thrones'un sızan 8. sezon senaryo detayları neler?

Onur Güner 5.08.2017 - 20:07
Tahta kim oturacak?
Öncelikle habere devam etmeden önce tekrar uyarmak istiyorum. Haberin devamında Game of Thrones dizisi ile alakalı çok fazla sürpriz kaçıran (SPOİLER) yer almaktadır. Lütfen bunları dikkate alarak haberi okumaya devam edin. Haberi diziyi izleyen diğer ekip arkadaşlarım dahi yapamadılar. Diziyi izlemediğim için ben yapıyorum. O derece fazla sürpriz kaçıran var.

Bildiğiniz gibi az önce bir haber yapmış ve korkulanın olduğunu, dizinin 8. sezon senaryosuna ait olduğu söylenen bir senaryo bölümünün sızdırıldığını söylemiştim. Hatta iddialar ortaya atılmış ve HBO'nun hackerlara istedikleri fidyeyi ödememesi halinde hackerların tüm senaryoyu paylaşacakları söylenmişti. Olaylar bildiğiniz Game of Thrones ve HBO için tamamen çıkmaza girmişti. Şimdi de o sızdırılıp hemen kaldırılan senaryonun detayları tekrar bazı deepweb (internetin karanlık tarafı) forumlarında ve Reddit gibi forumlarda dönmeye başladı. Ancak Reddit yönetimi herhangi bir telif ihlali davasıyla karşılaşmamak için açılan konuları ve yapılan yorumları siliyor. Fakat deepweb için öyle bir sorun yok. Sızdırılan ve Game of Thrones'un 8. sezonuna ait olduğu söylenen senaryoya göre dizi herkesi ters köşe yaparak bitecek.

Game of Thrones'un sızan 8. sezon senaryo detayları neler?
Öyle ki şu anda herkesin aklında acaba tahta kim oturacak sorusu var. Fakat sızıntılara göre dizi hayranlarını ters köşe yapmak isteyen HBO, tahta kimseyi oturtmayacak. Çünkü ortada taht kalmayacak. Zira hayranlar Dany, Jon Snow ve Cersei Lannister diye ayrılmış iken yapımcılar beklenmedik yerden vuracak ve yaşanacak büyük savaşta bütün krallığı yok edecekler. Her ne kadar Jon Snow önce barış elçiliğine soyunup krallıktaki bütün lordları barıştırma girişiminde bulunsa da Dany buna yanaşmayacak ve ejderhalarına güvenerekten kral(içe) şehrine yürümeye devam edecek. Yani Dany ve Cersei savaşı olacak ancak bu savaşın kazananı olmayacak. Ejderhalarını kaybeden Dany öldürülecek ve savaştan hemen önce düşük yaparak karnındaki bebeğini kaybeden Cersei de ölecek. (kalbine karanlık büyü veya büyülenmiş bir ok saplanacak. -çevirisel eminsizlik-)

Game of Thrones'un sızan 8. sezon senaryo detayları neler?
Sadece ölenler bunlarla da sınırlı kalmayacak. Jaime ve Tyrion da savaşta can verecekler. Bu savaş o kadar büyük olacak ki krallığı tekrar toplayabilmek adına Jon Snow, White Walker'lar ile bir anlaşma yapmayı teklif edecek ve onların da Westeros'da yaşaması karşılığında insanlara dokunmamalarını isteyecek. Ama diyarda artık kral ve kralın şehri kalmayacak. Zira büyük savaştan sonra diyar 7 krallığa bölünecek ve sağ kalanlar kendi krallıklarını kurarak sessiz sedasız yaşamlarını sürdürecekler. Bu 7 krallığın içerisinde White Walker'lar da olacak. Jon Snow ise tek başına Kuzey'e geri dönecek ve bir Stark olarak hanesini geri toplayacak. Evet arkadaşlar şu ana kadar sızdırılan detaylar bunlar. Ancak HBO herhangi bir değişikliğe gider de senaryoyu değiştirirse bu sızıntıların bir anlamı kalmamış olacak. Ayrıca bakalım ilerleyen günlerde veya saatlerde yeni sızıntılar gelecek mi bekleyip göreceğiz.

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Sızıntıyı paylaşan kişi belirtmemiş ancak yorum yapanlara göre Arya Stark da öldürülecek ve Bran Stark da zamanda yolculuk yapmak isterken bütün gücünü harcayıp ölecek.


Yorumlar 50
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2019 14:52
Evet 2017 sızan senaryo ve 20.05.2019 yayınlanan GoT 8x6 bölümü. Hiç içime sinmedi. Genelde izleyiciler, mutlu biten sonlardan daha çok memnun oluyorlar. Dany'nin son sezonda tümüyle bir caniye dönüşmeyip, cerseiyi jon ile birlikte yenip tahta beraber geçmelerini görmek isterdim. Üzgünüm...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2019 19:22
Link varmı nerden okuyacağız
Kalan Karakter: 300 Gönder
ozgurivgen
ozgurivgen 7.08.2017 00:01
White walkerlar ile anlaşma olayı çok saçma olmuş eğer doğruysa. elin zombisi ile masaya oturup pazarlık mı yapacaklar? onlara yaşayacakları bölge vermenin mantığı nedir. bunlar zaten ölü değil mi? böyle bir sonla bitirirlerse çok tepki alırlar.
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 23:12
Akgezenlerle anlaşma gayet de yapilir (bkz. Craster ve erkek bebekleri)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 17:45
Bu seneryonun gerçek olması imkansız jon Targaryen ise ateş onu yakmaz ayrıca sonu böyle olamaz çok saçma mk
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 23:10
Jon Targaryen ise ateş yakmaz mi? Viserys de bir Targaryen'di. Ayrica Targaryen ailesinden yanarak ölen çok insan var. Hem Jon Jeor Mormont'u ölülerden korumaya çalışırken elini yakmıştı. Hatta bu yüzden sık sık elini geriyordu (kitapta)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2017 17:34
dizi böle biterse bok gibi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones'un sızan 8. sezon senaryo detayları neler?
İlginizi Çekebilir