GameSir X1 BattleDock Klavye ve Fare Dönüştürücü Standı

Kaan Bolat 28.08.2018 - 13:31
Mobil telefonda PC keyfi

Cep telefonunda rahat bir şekilde oyun oynamak zor mu geliyor? Güzel bir haberimiz var. Özellikle cep telefonlarında FPS ve TPS oyunlarını rahat bir şekilde deneyimleyemeyenler için tasarlanan, GameSir X1 ile oyunun keyfini iki katına çıkartabilirsiniz.

Mobil Oyunculuğun Yeni Çağı: GameSir X1

Özellikle son yıllarda mobil oyunculuğun konsol ve PC platformlarını ekonomik anlamda geride bırakmasıyla birlikte büyük bir atılım yapan geliştiriciler özellikle bilgisayarda oldukça popüler olan PUBG ve Fortnite gibi yapımları da mobil platforma getirmeye başladı. Önce PUBG telefonlarımıza konuk olurken, onu Fortnite izliyor.

GameSir X1 BattleDock Klavye ve Fare Dönüştürücü Standı

Bu iki yapımı telefonda oynamakta zorlananlar için tasarlanan GameSir X1 ile beraber klavye ve farelerimize istediğimiz gibi tuşlar atayarak karakterimizi kontrol etme şansına sahip oluyoruz.

GameSir X1 BattleDock Klavye ve Fare Dönüştürücü Standı

GameSir X1’in kutusundan stand ve bir adet şarj için USB kablosu çıkıyor. GameSir X1 standı gümüş bir renkte yarı plastik yarı demir bir gövde ile geliyor. Standın üzerinde telefonu yerleştireceğimiz bir alan yer alırken, alt tarafında ise 2 adet USB girişi ve telefonla cihazı bir birine bağlayabileceğimiz bir adet tuş yer alıyor. Ön kısmında 5V'luk bir şarj noktası bulunuyor. Ayrıca üstünde yer alan 4 kırmızı ışık ise şarj miktarını gösteriyor. Bu ışıkların her bir 3 saatlik kullanım süresi sağlıyor. Kısacası ürün 12 saatlik bir oyun deneyimini bizlere doya doya yaşatıyor.

GameSir X1 Kurulum

GameSir X1’in kullanımı ise oldukça basit. En baştan söyleyelim bu ürünü kullanmak için Android 4.0 ve İOS 7.0 üzeri bir telefona sahip olmanız gerek. Kutusundan çıkan kitapçıkta yer alan QR kod ile GameSir X1’in kendi uygulaması olan GameSir World’ü telefonumuza indirip, kuruyoruz. Daha sonrasında ise GameSir X1’ün üzerinde yer alan tuşa birkaç saniye basılı tutuyor ve telefonunuzdan Bluetooth açarak eşleşmesini sağlıyorsunuz. Son olarak USB girişlerine klavye ve faremizi bağladıktan sonra, program üzerinden indirdiğimiz oyunları açıyor ve tuş dizilimini yapıyoruz. 

GameSir X1 BattleDock Klavye ve Fare Dönüştürücü Standı

Burada bir parantez açmak istiyorum, örneğin PUBG’de tuşları ayarlamak yerine, hızlıca oyuna girdiğimizde sol köşede bulunan gamepad tuşuna basıyoruz. 

Daha sonrasında ise Import Config bölümüne geliyoruz. Oradan User Configs’e basıyor ve Top Shares’den diğer oyuncuların paylaştığı tuş dizilimini kullanarak hızlı bir şekilde oyuna girebiliyorsunuz. Böylelikle tuş dizilim karmaşasından kurtulabilirsiniz. Bu imkan her yapımda mevcut değil ancak popüler diyebileceğimiz birçok oyunda olduğunu belirtelim.

Sadece FPS ve TPS değil ayrıca MMO oyunlarında da büyük kolaylık sağlayan GameSire X1’in tek eksi yanı ise uygulaması. Bazı telefonlarda uygulama çok verimli çalışmıyor ve Google Play tarafından “zararlı uygulamanın yüklemesini kaldırın” hatasını veriyor. Bunun dışında ise GameSir X1 ile alakalı hiçbir sorun yaşamadım.

Eğer telefonda oyun oynama konusunda becerikli değilseniz, GameSir X1 ile hünerlerinizi rahatlıkla gösterebilirsiniz. GameSir X1'ı satın almak için tıklayın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2020 00:31
Almayın iOS 1•4 güncellemesi çalışmıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2019 18:57
Gamesir X1’e İPad 5 girer mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2018 21:21
Güzel ürün keşke biraz saha ucuz olsaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2018 19:14
bi mobil pubg keyfimiz vardı o da gitti bunlar yüzünden , tencent bunu kullananları tek tek tespit edip benzer aygıtla oyunu oynayanlarla dolu bir server a atmalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
GameSir X1 BattleDock Klavye ve Fare Dönüştürücü Standı
İlginizi Çekebilir