Gangstar Vegas'ın karakterlerini tanıyalım - 1

Murat Halilbeyoğlu 30.05.2013 - 11:33
Hero vs. Villlain
Gameloft'un ünlü serisi Gangstar'ın yeni oyunu Vegas'ın sıradaki haberinde karakterlerimiz var. Resmi sitesinin de Türkçe olarak resmen açıldığı oyunun karakterleri de tanıtıldı. Yeni oyunun Türkçe sitesine https://www.gameloft.com/minisites/gangstar-vegas/?debugL=tr adresinden ulaşabilirsiniz. Yedi ana karakterin olduğu oyundaki ilk karater oyunun baş kahramanı Jason Malone.

Sabahki haberimizde de bahsettiğimiz gibi Jason, Karışık Dövüş Sanatları'nda profesyonel bir sporcudur. Vegas'ta bir klübün koruması olarak çalışmaya başlayan Jason bir gün Frank Veliano adındaki suç imparatorunu bir kavga esnasında kurtarır. Bunu unutmayan Vaeliano'nun yardımları sayesinde eğitim alır ve profesyonel bir MMA dövüşçüsü olur.

Gangstar Vegas'ın karakterlerini tanıyalım - 1
Takma adı Şampiyon ya da ufaklık (The Kid) olan Jason şöhrete çok yaklaşmışken Frank'in ihaneti ile büyük bir darbe yer. Veliano'nun ayarladığı şikeli bir maçta işler yanlış gidince eski dostlar bir anda düşman kesilir.

Dövüş sanatları ustası olmasından dolayı Jason hangi silahı kullanırsa kullansın en etkilisi kendi yumruklarıdır. Öte yandan oyunda kendisinin "Striking" yeteneği olacak.

Gangstar Vegas'ın karakterlerini tanıyalım - 1
Mr. V olarak anılan büyük patron Frank Veliano gerçekte bir suç imparatoru olsa da kağıt üzerinde Rio Casino'nun sahibi olarak gözükmektedir. Rüşvet, adam kaçırma, adam öldürme ve bunun gibi daha pek çok şeyden sorumlu olan bu adam hayatına hırsız olarak başlamış ve organize suçlar dünyasında hızlı bir şekilde yükselmeye başlamıştır. Bunun başlangıcı ise Jack the Hammer'a ihanetine dayanır. Şu anda elinde bulundurduğu güç ile bir nevi dokunulmaz olan Veliano yine de son planındaki başarısızlıktan sonra bunu bir daha düşünmek isteyebilir.

Valieno "patron" olmanın yanında delil yok etme konsunda da nam salmış bir kişiliktir. Bunu yetenekler kısmında gururla sergiler.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2017 20:00
Serinin ilk oyunu ne zaman çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gangstar Vegas'ın karakterlerini tanıyalım - 1
İlginizi Çekebilir