Garrosh'un Heirloomlarına gözünü dikenlere müjde!

Can Arabacı 4.02.2014 - 09:04
6.0 yaması değişiklikleri beraberinde getiriyor...
Bildiğiniz ya da an itibariyle öğrenmek üzere olduğunuz üzere Siege of Orgrimmar raid'inin Flex, Normal ve Heroic seviyelerinde Garrosh Hellscream'i yendikten sonra düşük bir ihtimalle de olsa bir Heirloom silah kazanma şansınız var. Bu Heirloomların özel olma sebebiyse seviye aralığının 90-100 arasında olması. Yani elinize bu güzelliklerden biri geçerse Warlords of Draenor'da kasacağınız 10 seviye sırasında bulup bulabileceğiniz en iyi silahlardan biri size eşlik edecek, zira bu silahlar da sizinle birlikte seviye atlayıp gelişiyor.

Peki ya "O kadar raid yaptım, düşüremedim bir türlü!" diyorsanız ne olacak? Aynı sorunun cevabını merak edip bu soruyu Blizzard yetkililerine ulaştıran bir oyuncu sayesinde cevabı artık biliyoruz! Mists of Pandaria'dan Warlords of Draenor'a geçiş yaması olan 6.0'da yeni Raid sisteminin de entegre edilmesiyle Garrosh'u kesip Heirloom için şansımızı denemeye devam edebileceğiz.

Yeni sisteme göre eski Flex zorluğu Normal, Normal zorluk Heroic, Heroic ise Mythic olarak anılmaya başlayacak. Flex zorluk için normalde Raid Finder kısmından sıraya girmemiz gerektiği için oyuncular bunun 100. seviyeye doğru ilerlerken ortadan kalkacağından endişe ediyordu.

Ancak eski Flex yeni Normal zorluğa tekabül ettiği için direk grubumuzu toplayıp zindan girişinden Siege of Orgrimmar'a giriş yaparak Garrosh'la kozlarımızı paylaşmaya devam edebileceğiz.

Garrosh'un Heirloomlarına gözünü dikenlere müjde!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 19:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Garrosh'un Heirloomlarına gözünü dikenlere müjde!
İlginizi Çekebilir