GDG DevFest 17'nin yeri ve tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 17.11.2017 - 14:55
GDG DevFest ’17 her yıl olduğu gibi yüzlerce katılımcıya ev sahipliği yapacak

Dünya genelinde 500’den fazla toplulukla en geniş geliştirici eko sistemine sahip olan GDG (Google Developer Group) programı her yıl farklı dönemlerde dünyanın çeşitli ülkelerinden teknoloji geliştiricileri bir araya getiriyor.

GDG DevFest 17'nin yeri ve tarihi belli oldu

100’ün üzerinde ülkede gerçekleştirilen GDG DevFest etkinliklerinin İstanbul ayağı bu sene kapılarını Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde açacak. Her yıl olduğu gibi Google’ın ana sponsor olarak yer aldığı etkinlikte, Microsoft altın sponsor olarak etkinliği destekliyor. Tüm katılımcılara sağladığı %50 indirim koduyla Careem ulaşım sponsoru olarak yer alırken, etkinlik günü katılımcılara verilecek 20 adet indirim çekiyle Robotistan ise hediye sponsoru olarak yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl dünya üzerinde gerçekleştirilen 200 Devfest’den biri olan ve 8‘i yabancı 32 konuşmacı, 4 paralel salonda 32 oturum ve %25‘i kadın 1000 kadar katılımcıyla sınırlayarak dünya üzerindeki en büyük devfestlerden ve İstanbul’daki en prestijli yazılım konferanslarından biri GDG İstanbul ekibi tarafından gerçekleştirildi.

GDG Istanbul kimdir?

Google Developer Group(GDG) Istanbul dünya üzerindeki 100+ ülkedeki 500+ diğer GDG toplulukları gibi Google teknolojilerine ilgi duyan yazılım geliştiricilerin bir araya gelerek oluşturduğu gönüllülük temeline dayalı bir topluluktur. Toplululuk, senelerdir aylık bazda etkinlikler düzenleyerek güncel konuları ele alıp, katılımcılarıyla paylaşıyor. Bunun yanında yılın son çeyreğinde düzenledikleri, büyük ilgi gören Devfest ve bahar döneminde gerçekleştirdiğimiz Women Techmakers IWD etkinlikleriyle de her yıl büyük katılım ve ilgi topluyor. Bu etkinlikler ve GDG Istanbul hakkında gerekli bilgiye gdg.ist adresinden ulaşabilirsiniz.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2017 21:36
tarihini yazmamışsınız

------

Görselde var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GDG DevFest 17'nin yeri ve tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir