Gearbox, Borderlands 3 için performans yaması yayınladı

Furkan Güler 21.09.2019 - 05:57
Oyun düzelmeye başladı.

2019 yılının eğlenceli oyunları arasında bulunan Borderlands 3, geçtiğimiz günlerde Ps4, Xbox One ve PC platformu için çıktı. İlk iki oyunun iyi yanlarını alan ve detay anlamında geliştirilen üçüncü oyun, her ne kadar eğlenceli mekanikler içerse de, oyun teknik açıdan problemliydi. Menülerde ve savaşlarda yaşanan FPS düşüşleri, oyuncuların canını sıkıyordu. Üstüne bir de yeni getirilen lokal co op modunun getirdiği sıkıntılar eklenince, oyuncular negatif anlamda geliştiricileri eleştirmişti. Şimdi ise geliştiriciler, söz verildiği gibi Borderlands 3 için performans yaması yayınladı.

Gearbox, Borderlands 3 için performans yaması yayınladı

Yayınlanan performans yaması ilk olarak oyunda bulunan hatalara değiniyor. Komplike görevlerde karşılaşılan hataları büyük oranda düzelten yama, oyunda saatlerini harcamış oyuncuları rahatlattı. Ayrıca Borderlands 3'te bulunan silahları da dengeleyen yama, bazı karakterlerin hasarını da düşürdü. Özellikle FL4K karakterinin çok güçlü olması, oyunun dengesini bozabiliyordu. Tüm bunların yanında teknik hatalarda da iyileştirme yapan yama sonrası, oyun tabiri caiz ise rahat bir nefes aldı. FPS düşüşleri ve ekran kırılmaları bu yamadan sonra daha az yaşanıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2019 22:59
Xbox one x ve Pro’da Bu ekran yırtılmaları fps düşüşleri istesinler en akıcı bi şekilde yaparlar ama yalandan yeni nesil konsollara saklıyorlar bakın Scarlett ve ps5’in gücünü görüyomusunuz sezgisi.....ulan bi benmi yakalıyorum böyle gizli detayları
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gearbox, Borderlands 3 için performans yaması yayınladı
İlginizi Çekebilir