Gears of War ekibinin Unreal Engine 5 demosu göz dolduruyor

Eren Eroğlu 27.07.2021 - 11:47
Dün akşam saatlerinde Gears of War serisinin yapımcısı The Coalition, oldukça şık gözüken bir Unreal Engine 5 demosu yayımladı.

Microsoft, ünlü Gears of War serisinin haklarını aldıktan sonra, Microsoft'un Gears of War kalesi olan The Coalition ile karşılaşmıştık. Microsoft'un Gears of War oyunlarını geliştiren stüdyo, yeni oyunu için Epic Games'in son teknolojisi Unreal Engine 5'i kullanacağını açıklamıştı. Hali hazırda birden fazla oyun geliştirdiği bilinen The Coalition, dün akşam saatlerinde oldukça şık gözüken bir Unreal Engine 5 demosu yayımladı.

Gears of War serisinin yapımcısı The Coalition, bir Unreal Engine 5 demosu yayımladı

Stüdyo, bu zamana kadar her ne kadar sadece Gears of War serisine oyunlar geliştirmiş olsa da; geçtiğimiz aylarda The Coalition'un bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığının söylentileri çıkmıştı. Stüdyonun hali hazırda birden fazla proje üzerinde çalıştığını bilen oyuncular, üçüncü şahıs aksiyon oyunları ile ünlü olan stüdyonun bir Star Wars oyunu geliştirmesine sıcak bakmıştı. Maalesef sonrasında bu söylenti yalanlandı ve kayıplara karıştı. The Coalition ekibi ise dün akşam herhangi bir oyunu temsil etmeyen Unreal Engine 5 demosu yayımladı. Alpha Point isimli demoda, videonun herhangi bir oyunu temsil etmediğinin altı çiziliyor.

GDC 2021'de (Game Developers Conference 2021) gösterilen demoda Unreal Engine 5'in Nanite ve Lumen gibi yeni nesil özelliklerine dikkat çekiliyor. Unreal Engine 5'in tüm özelliklerinden faydalanacağını belirten ekip yeni Gears of War oyununu Unreal Engine 5 ile yapacak. 2019'da çıkan Gears 5, halihazırda çok güzel gözükürken yeni nesil bir Gears of War için heyecanlanmamak elde değil. Ayrıca ekip, Xbox Series X üzerinden gerçek zamanlı bir karakter render videosu da yayımlamış bulunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2021 12:54
vaybe koskoca tüm firmalar bi ue5'e kaldı vah vah
sukru83
sukru83 29.07.2021 01:39
geliştirici açısından kullanımı kolay, grafiksel performansı yüksek, ayrıca biraz eğitimini alan acemi oyun meraklısı da kullanabilir. daha ne olsun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War ekibinin Unreal Engine 5 demosu göz dolduruyor
İlginizi Çekebilir