Gears Tactics çıkış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 14.04.2020 - 11:02
Seriyi oldukça farklı bir oynanış ile birleştiren ve ilk oyundan 12 yıl öncesine gideceğimiz Gears Tactics oyununun çıkış videosu yayınlandı.

Gears Tactics oyununun çıkış videosu yayınlandı. Marcus Fenix ile tanıştığımız ilk Gears of War oyunundan tam 12 yıl öncesine gideceğimiz Gears Tactics, aynı hikayeyi bizlere sunmasına karşın serinin en farklı oynanış dinamiklerine sahip olacak. Sıra tabanlı ve adından da anlaşılabileceği gibi taktiksel bir oynanış benimseyen Gears Tactics'in çıkış videosunda, oyunun sahip olduğu dinamikler de gözler önüne serilmiş.

Gears Tactics çıkış videosu yayınlandı

Lucust isimli yaratıkların bir kez daha akın akın saldıracağı Sera gezegeninde geçen oyunda, insanlığın son umudu olarak gözüken bir grup hayatta kalan karakteri yöneteceğiz. Gabe Diaz isimli karakterin başı çektiği bu grup ile Locust'ları avlamaya çalışırken onların arkasında yer alan Ukkon'a karşı gelmemiz de gerekecek. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi oldukça şiddetli geçecek çatışma sahnelerine sahip olan yapımda ekip ve mühimmatlarınızı özelleştirme gibi özellikler de bulunuyor.


28 Nisan'da Windows, Steam ve Xbox Game Pass üzerinden de oynanabilecek olan Gears Tactics'in bu çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2020 12:32
Sinematikler güzel de gameplayde sanırım orjinal oyundan çok fazla asseti hiç üstünde oynamadan kullanmışlar, çok güzel gözükmüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears Tactics çıkış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir