GeForce Now Türkiye sunucuları çok yakında açılıyor

Ersin Kılıç 19.01.2021 - 14:50
Turkcell, NVidia ile yaptığı anlaşma ile GeForce Now sunucularını Türkiye'ye getiriyor.

Bulut oyunculuk üzerine en popüler sistemlerden biri olan NVidia GeForce Now sistemi çok yakında Türkiye'ye geliyor. Game+ yaptığı açıklama ile GeForce Now Türkiye sunucularının çok yakında açılacağını duyurdu. Henüz yerel bir fiyatlandırma yapılıp yapılmayacağı açıklanmadı fakat sunucuların açılması ile birlikte bu sistemi çok daha stabil bir şekilde kullanma şansına erişeceğiz. Yapılan resmi açıklama ve detaylar şu şekilde;

GeForce Now sunucuları Türkiye'de açılıyor

Oyun severlerin uzun zamandır beklediği gelişme sonunda gerçeğe dönüştü. Dünyanın en popüler bulut oyun hizmeti NVIDIA GeForce NOW, GAMEPLUS iş birliği ile Türkiye sunucuları üzerinden hizmet verecek.

Güçlü donanıma sahip olmadan yüksek çözünürlükle, en yeni oyunları oynamayı vadeden bulut oyun hizmeti; kullanıcıların sunucularımızdaki en güçlü NVIDIA ekran kartları ve işlemci gücü ile çalışan sanal bilgisayarlara GeForce NOW platformu üzerinden erişip, burada işlenen oyunun kullanıcının cihazına stream edilmesi yoluyla çalışıyor. Yani artık oyun severlerin yüksek donanım gerektiren oyunları oynaması için iyi ekran kartları, yüksek performanslı işlemciler satın almasına veya oyunu indirmek için yeterli disk alanlarına sahip olması gerekmiyor. Bu teknoloji sayesinde düşük donanımlara sahip cihazlar üst düzey donanımlı birer cihaza dönüşüyor ve artık oyun oynamak, tıpkı bir içerik sağlayıcı platformdan film izlemek kadar kolay ve ulaşılabilir hale geliyor.

GeForce Now Türkiye sunucuları çok yakında açılıyor

Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed serisi, The Witcher serisi, Fortnite, League of Legends, Apex Legends gibi 650’den fazla oyunu kataloğunda bulunduran NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+, sürekli güncellenen kataloğu ile en yeni ve popüler oyunları kullanıcıların hizmetine sunacak.

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ile oyuncular sahip oldukları oyunları donanım yeterliliği gözetmeksizin istedikleri Windows, MacOs, Android ve iOS cihazlarından 1080 P görüntü kalitesi ve 60 FPS ile oynayabilecekler.

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ilk etapta sınırlı sayıda kullanıcıya hizmet verecek. Bulut oyun hizmetine erişmek isteyen kullanıcılar GAME+ websitesi üzerinden erken kayıt oluşturup önümüzdeki aylarda gerçekleşecek lansmanla birlikte ürünü ilk kullanan kullanıcılar arasında yer alma fırsatı yakalayacaklar.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2021 17:58
Umarım Geforce Now bir an önce oyun kapasitesi sorununu aşar ve diğer büyük firmalar da katılır sisteme.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2021 12:52
Benim Celeron işlemcili normalde minecraft açmayacak notebook umda şu an 100 mbit ile çok az gecikme ile neredeyse her oyunu oynayabiliyorum. Bu sunucular gelince iptal edip üyeliğimi direkt geçeceğim. 50 lira civarında aylık ödemesi vardı bakalım Türkiye de ne kadar olacak bu yeni sistem ile...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2021 16:33
Ne yazık ki sunucu paralı olacak Rusya ve Japonya sunucusu gibi.
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2021 12:30
fiyatı belli mi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2021 14:56
Çok iyi haber betasında bayağı kullanmıştım. Umarım herkes Geforce Now sayesimde istediği oyunu oynayabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce Now Türkiye sunucuları çok yakında açılıyor
İlginizi Çekebilir