Geleceğe Dönüş arabası DeLorean ve niceleri satışta

Emir Özkayalar 14.05.2022 - 20:26
Birçok ünlü Hollywood yapımı filmin ikonik eşyaları açık arttırmayla satışa sunuluyor. Aralarında Geleceğe Dönüş arabası DeLorean ve Star Wars X-Wing de bulunuyor.

Herkesin içinde ufakta olsa koleksiyon yapma hevesi vardır. Kimimiz için bu film koleksiyonu, kimimiz içinse oyun koleksiyonu olabilir. Ancak bazıları için koleksiyon bir heves olmanın dışında tutku haline gelmiş durumda. Los Angeles’ta bu tutkuyla yaşayanlar için önemli bir organizasyon düzenlenmekte.  Ünlü Hollywood yapımı filmlerin ikonik eşyaları açık arttırma yoluyla hayranlarla buluşuyor. 1800’den fazla ürün, Propstore’un ev sahipliği ile düzenlenen bir müzayedede satışa sunulacak.

Satışa sunulacak eşyalar arasında en çok göze çarpan ve yüksek değerlere ulaşması beklenen şüphesiz ki 1977 yapımı Star Wars: A New Hope filminden, 60 santimetre uzunluğunda 1976 Pyro X-Wing Starfighter modeli. Modelin yaklaşık olarak 1 milyon dolara alıcı bulacağı düşünülüyor.  Bir diğer göze çarpan ve yüksek değerlere ulaşması beklenen ürün ise, Geleceğe Dönüş arabası DeLorean.

Geleceğe Dönüş arabası DeLorean 22,352 kilometrede ve sigortalı

Müzayede kataloğunda DeLorean için, tamamen çalışır durumda, kayıtlı ve 22.532 kilometre ile sigortalı yazıyor. OUTATIME plakalı aracın 150,000 ila 200,000 ABD doları arasında alıcı bulması bekleniyor.  Prop Store müdürü Chuck Costas: “Ürünlerin çoğu koleksiyonculardan ve film stüdyolarından geliyor veya o zamanlar filmlerin çekimlerinde çalışmış kişilerden” dedi.

gelecege-donus-arabasi-delorean-ve-niceleri-satista

Diğer ilgi çekici ürünlere bakacak olursak, Indiana Jones’un 80,000 ABD doları değerindeki günlüğü bizleri karşılıyor. Pulp Fiction filminde Samuel L Jackson tarafından kullanılan 50,000 ABD doları değerindeki cüzdan ve Ghostbusters filminde Dan Aykroyd tarafından giyilen 35,000 ABD doları değerindeki kostüm de satışta olacak. Açık arttırma 21-24 Haziran tarihleri arasında Los Angeles yakınlarındaki Valencia’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Geleceğe Dönüş arabası DeLorean ve niceleri satışta
İlginizi Çekebilir