GGJ ATOM başvuruları açıldı!

Tayfun Erkan 23.12.2014 - 17:16
GGJ ATOM yeni geliştirme maratonu ile eğlenceli bir yıla hazır.

MARATON BAŞLIYOR!


2009 yılında ilki düzenlenen Global Game Jam oyun geliştirme maratonu, bu yıl da tüm dünyadaki geliştiricileri bir araya getirmek için 23-25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Her yıl aynı tarihlerde dünyanın pek çok merkezinde düzenlenen GGJ, geliştiricilerin bu merkezlerde bir araya gelerek 48 saat içinde çalışan bir oyun geliştirmesi odağına kurulu bir organizasyon.


Başladığı yıldan beri ATOM’un da en kalabalık merkezleri arasında yer aldığı GGJ, bu yıl on binlerce geliştiriciyi tek bir tema altında oyun geliştirmeye davet ediyor. GGJ ATOM bu yıl da GGJ’nin en deneyimli merkezlerinden biri olarak maratonun gözde etkinliklerinden birini hayata geçirmek için hazırlanıyor.

GGJ ATOM

ODTÜ Teknokent ve ODTÜ Enformatik Enstitüsü işbirliği ile hayata geçirilen GGJ ATOM, bu yıl da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Farklı deneyim seviyelerinden farklı geliştiricileri bir araya getirmeyi hedefleyen GGJ merkezimiz, bu yıl daha da kalabalık bir geliştirme şenliğine ev sahipliği yapacak.


Geliştirme maratonuna her deneyimden ilgililerin katılması teşvik ediliyor. Oyun tasarımcıları, programcılar, görsel tasarımcılar, ses ve müzik uzmanları GGJ katılımcılarının profilini de oluşturuyor.


Etkinlik 23 Ocak Cuma günü açılış konuşmalarıyla başlayacak ve her yıl olduğu gibi yerel saatle 17:00’de o yılın teması açıklanacak. Geliştiricilerden beklenen, Cuma günü ekiplerini kurmaları ve 25 Ocak Pazar günü saat 16:00’ya kadar açıklanan temadan yol çıkarak oyunlarını geliştirmeleri.

GGJ ATOM başvuruları açıldı!

Başvurular Açıldı!

Global Game Jam etkinliğine ATOM merkezimizde katılmak için yapmanız gereken başvuru adresine gidip yönlendirmeleri tamamlamak. Son başvuru tarihi 12 Ocak 2015! Tüm başvuruların katılım profili göz önünde bulundurularak değerlendirildiğini ve GGJ ATOM etkinliği boyunca merkezde keyifli ve verimli paylaşımın yapılmasını sağlama amacıyla yola çıktığımızı da paylaşmak isteriz.


Geçen yıl, Globalgamejam.org yönlendirmesiyle “rekabet değil paylaşım” sloganını benimseyen GGJ ATOM, bu yıl da geliştiricileri oyun geliştirme kültürünü bir arada kutlayabilmek için etkinliğe davet ediyor. Gelin birlikte geliştirelim, gelin birlikte eğlenelim! Bu yıl daha kalabalık, daha keyifli ve sektörü daha ileriye taşıyan bir GGJ etkinliğinde görüşmek üzer.

-Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
GGJ ATOM başvuruları açıldı!
İlginizi Çekebilir