Ghost of Tsushima filmi Samuray karşıtı olacak

Tunay Şahin 20.06.2023 - 11:49
Yönetmen Chad Stahelski'ye göre Ghost of Tsushima filmi Samuray karşıtı olacak ve şu anda yoğun geliştirilme aşamasında.

Yaklaşan Ghost of Tsushima filmi yönetmeni Chad Stahelski, ComicBookMovie ile yaptığı yeni bir röportajda, filmin piyasadaki en samuray karşıtı filmi olacağını açıkladı. John Wick serilerinin de yönetmeni olan Stahelski, Jin Sakai'nin oyundaki hikayesine övgüde bulunarak, filmin tıpkı görseller gibi konusuna sadık kalacağını ve hiçbir parça kaybetmeyeceğini söyledi.

Ghost of Tsushima filmi Anti-Samuray olacak

Ghost of Tsushima filmi "Anti-Samuray" olacak

Stahelski'in açıklamaları yakında çıkacak olan aksiyon yapımı Ghost of Tsushima filmi hakkında bir çok bilgi veriyor:

"Bu, üzerinde yoğun bir şekilde geliştirme aşamasında olduğumuz bir şey. Bakın, Jin Sakai'nin oyun hikayesine bayılıyorum ve bu, hikayeleri nedeniyle oradaki en samuray karşıtı samuray filmi olduğunu söyleyebilirim. İçindeki temalar ve Jin Sakai'nin geçişinden veya kim olacağına ve insanların onun neye ihtiyacı olduğuna ve neye saygı duyması gerektiği ve ne olması gerektiğine dair seçimlerinden geçtiği yolculuk benim için çok ilginç."

Yönetmen, hikayenin yanı sıra oyunun görsellerinin hiçbir şekilde kaybetmek istemediğini de belirtirken, oyundaki tüm bilgileri nasıl uzun metrajlı bir filme sığdıracağını anlamaya çalıştığını da açıkladı. PlayStation 4 neslinin çoğu AAA oyunu gibi, Ghost of Tsushima da oldukça uzundu. Sucker Punch oyununun ana hikayesini geçmek için en az 25 saate ihtiyacınız var ve sahip olduğu birçok yan görevi de eklediğinizde, toplam süre 45 saatten fazla oluyor.

Bu nedenle, film başarılı olursa, oyunun diğer medya uyarlamalarını görebiliriz. Ghost of Tsushima filmi hakkında şu an için çok fazla bilgimiz yok, ancak yönetmen Chad Stahelski ile kesinlikle emin ellerde.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2023 02:28
ps i olmayanların gözü yaşlı :D yorumlara bak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2023 21:41
Samuray karşıtı ne demek beni aydınlatın. Yani neden samuraylara karşı olunabilir ki? Edo döneminde yaptıkları yüzünden mi? Bu gestapo karşıtlığı gibi bir şey mi? Bunlar emir eri değil mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 21.06.2023 22:06
oynamayanlar emin olun çok şey kaybetmediniz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2023 19:13
kötü oyun iyi grafikler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2023 20:27
Hikaye klasik olsa da anlatimi muhtesem bir oyun. Finaldeki diyaloglar yillarca aklimdan cikmayacak sanirim. Filminin de guzel olacagini umuyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima filmi Samuray karşıtı olacak
İlginizi Çekebilir