Ghost of Tsushima'nın online co-op modu Legends duyuruldu

Özgür Deveci 17.08.2020 - 19:09
Sucker Punch tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima'nın online co-op modu Legends duyuruldu.

Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan gizlilik temalı aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima'nın online co-op modu Legends duyuruldu. Önümüzdeki sonbahar aylarında ücretsiz bir güncelleme ile yayınlanacak oyun modu, online co-op özelliği ve çok oyunculu oynanışa sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Sucker Punch'ın kıdemli oyun yapımcısı Darren Bridges, PlayStation Blog'unda "Ghost of Tsushima’nın co-op çok oyunculu modu Ghost of Tsushima: Legends, sonbaharda geliyor" başlıklı bir yazı paylaştı. Bridges yaptığı paylaşımda "Ghost of Tsushima: Legends'ı çok oyunculu oynanış yapısına sahip olacak şekilde tasarladık. Bu mod ile birlikte oyunu arkadaşlarınızla veya online co-op yoluyla kuracağınız 2-4 oyunculu takımlarınızla işbirliğine dayalı bir şekilde oynayabileceksiniz. Takımdaki her oyuncu Samurai, Hunter, Ronin ve Assassin olmak üzere dört farklı karakter sınıfından birini seçmek durumunda olacak." ifadelerinde bulundu.

Ghost of Tsushima'nın online co-op modu Legends duyuruldu

Ghost of Tsushima’nın çok oyunculu modu Legends sonbaharda geliyor

Ghost of Tsushima: Legends’a co-op olarak girdiğiniz arkadaşınızla birlikte oynayabileceğiniz bir de senaryo görevleri bulunacak. Oldukça zor bir oynanışa sahip olacak bu görevleri tamamlamak istiyorsanız, kesinlikle arkadaşınızla işbirliği yapmanız gerekecek. Ayrıca oyunda seçtiğiniz her sınıfın kendine özgü avantajları ve farklı yetenek setleri olacak.

Oyuna dört arkadaşınızla birlikte girdiğinizde ise, doğaüstü yeteneklere sahip yeni Oni düşmanlarına karşı hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Eğer oyunun ana hikayesini ve hayatta kalma görevlerini en iyi şekilde tamamlarsanız, Legends'ın duyurusundan kısa bir süre sonra gelecek olan acımasız ve korkunç düşmanların olduğu dört oyunculu Raid'e erişim imkanı kazanacaksınız.

Ghost of Tsushima: Legends'ı çevrimiçi çok oyunculu olarak oynamak için aktif bir internet bağlantısı ve PS Plus üyeliği zorunlu olacak. Bridges, oyundaki karakter sınıflarıyla ilgili yakında daha fazla paylaşımda bulunacağını söyledi. Yayınlanan blog gönderisinde şu an için sadece PlayStation 4'ten bahsediliyor. Ancak hayranlar Ghost of Tsushima: Legends'ın PlayStation 5'te de oynanabileceğini düşünüyor.

Ghost of Tsushima: Legends'ın yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima'nın online co-op modu Legends duyuruldu
İlginizi Çekebilir