Ghost Recon Wildlands'in PvP mod'unun beta tarihi açıklandı

Furkan Sakoğlu 14.09.2017 - 10:22
Kapışmaya hazır mıyız

Tom Clancy imzalı Ghost Recon: Wildlands, Ghost Recon serisini açık dünya türü ile buluşturmuş, etkileyici grafikleri, başarılı taktiksel oynanışı ve muhteşem vuruş hissi ile oyuncular tarafından hayli sevilmişti. Steam ve konsollarda da olumlu yorumlar almayı başaran yapım, satış rakamları ile de Ubisoft'u memnun etmeyi başarmıştı. Gelen güncellemeler ve yeni DLC'ler ile içeriğini genişleten ve daha geniş kitlelere hitap etmeye çalışan Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, önümüzdeki hafta yeni bir güncelleme ile uzun süredir oyuncuları tarafından merakla beklenen PvP mod'unu beta testine sokacak. 

4 vs 4 şeklinde arkadaşlarımız ile birlikte taktiksel bir PvP deneyimi vadeden Ghost Recon Wildlands, PvP mod'u ile oyunculara Assault, Marksman ve Support şelinde 3 farklı sınıf sunacak. tıpkı Battlefield serisi gibi devasa haritalarda düşman takımı avlamaya çalışacağımız yapım, bakalım oyuncuların beklentilerini karşılamaya yetecek mi? Ayrıca Wildlands'in önümüzdeki aylarda tıpkı Playerunknown's Battlegrounds'da olduğu gibi bir Battle Royale oyun türüne de kavuşacağı geçtiğimiz haftalarda Ubisoft tarafından açıklanmış ve oyuncuları heyecanlandırmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
129912994
129912994 14.09.2017 15:24
ne zaman açikladılar yav battle royale gelecek diye wildlands'e halla halla hiç bi yerde görmedim ve böyle büyük bi açiklama varsa da siz niye haber yapmadınız aklımda deli sorular
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost Recon Wildlands'in PvP mod'unun beta tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir