Ghostbusters: Spirits Unleashed çıkış tarihi açıklandı

Batuhan Bolat 19.08.2022 - 22:20
Illfonic, yaklaşmakta olan çok oyunculu oyun Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın çıkış tarihini ve lansman ayrıntılarını duyurdu.

Ghostbusters: Spirits Unleashed, Friday the 13th: The Game ve Predator: Hunting Grounds'un geliştiricisi tarafından Mart ayında duyuruldu. llfonic tarafından geliştirilen Ghostbusters: Spirits Unleashed, dört oyuncunun paranormal bir rakiple karşılaştığı birçok oyunculu oyun. Illfonic, Ghostbusters: Spirits Unleashed için heyecan verici bir haberle gündeme geldi. Yeni Ghostbusters oyununun, bundan sadece iki ay sonra piyasaya sürüleceği resmen onaylandı.

Ghostbusters: Spirits Unleashed çıkış tarihi 18 Ekim olarak duyuruldu

Ghostbusters: Spirits Unleashed çıkış tarihi açıklandı

Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın çıkış tarihi onaylanırken Illfonic ön siparişlerin yakında açılacağını da duyurdu. Bilmeyenler için, Ghostbusters: Spirits Unleashed PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında çıkış yapacak. Ön siparişler henüz satış platformlarında görünmese de çok geçmeden desteklenen tüm platformlar için açılmaları bekleniyor. PC için özellikle Epic Games Store'a özel olacak.

Ayrıca Illfonic Ghostbusters: Spirits Unleashed için ön siparişler yakında açılacağından, planlanan ön sipariş bonus DLC'sine de bir göz attı. Ghostbusters: Spirits Unleashed'ı 18 Ekim'den önce ön sipariş veren veya ön sipariş verenlere üç farklı ödül verilecek. Birincisi, Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın lansman sonrası ilk oynanabilir Ghost düşmanlarından biri olan Slimer'a önceden erişim olacak. Slimer'a ek olarak, oyunculara Custom Particle Thrower and Proton Pack (Özel Parçacık Atıcı ve Proton Paketi) ve ek karakter özelleştirmesi için Special Clothing Colorways (Özel Giysi Renk Yolları) verilecek.

Dahası da Ghostbusters: Spirits Unleashed'a erken bir bakış atmak isteyenler oyunun Ekim ayında çıkmasını beklemek zorunda kalmayacak. Illfonic Ghostbusters: Spirits Unleashed'ı meraklılarına göstermek istiyor. Illfonic, Ghostbusters hayranlarına geliştiricinin Twitch kanalında yarın (18 Ağustos) Türkiye saati ile 11:15’te yayınlanacak özel bir canlı yayın yapacak. Duyurusunu yaptığı tweette canlı yayın için "Çizmelerini ve proton çantanı bağla" sloganını dile getiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostbusters: Spirits Unleashed çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir