Ghostwire Tokyo çıkış tarihi duyuruldu

Emre Ozan Şirin 4.02.2022 - 14:27
Tango Gameworks tarafından geliştirilen Ghostwire Tokyo çıkış tarihi kapsamlı bir oynanış videosu eşliğinde duyuruldu.

Bethesda'nın 2019 yılında tanıttığı, ardından da uzun bir dönem hakkında neredeyse hiç bilgi alamadığımız Ghostwire Tokyo çıkış tarihi duyuruldu. The Evil Within'in geliştiricileri Tango Gameworks tarafından hazırlanmakta olan oyunda nüfusun %99'unun ortadan kaybolduğu paranormal bir olay olan "The Vanishing"in (Yok oluş) ardından lanetli bir Tokyo'da açık dünya oynanış eşliğinde Japon mitolojisinden gelen türlü ruhani tehlikelere karşı mücadele edeceğiz.

Ghostwire Tokyo çıkış tarihi duyuruldu

Ghostwire Tokyo çıkış tarihi 25 Mart 2022 olarak duyuruldu

Deep Dive (Derin Dalış) yan başlıklı video yaklaşık 10 dakika uzunluğunda ve oynanış ilgili çeşitli yeni detayları bünyesinde barındırıyor. Ruhani düşmanlarla savaşabilmek için doğaüstü güçlere başvurduğumuz oyunda Tokyo sokaklarının yanısıra zaman ve uzay kavramlarının birbirine karıştığı çeşitli kapalı mekanlarda da bulunacağız. Yenilmek için farklı oyun tarzları gerektiren çeşitli düşmanlara yakın veya uzun menzilli saldırılar yapmak için ruhsal enerji, ateş, hava veya su elementlerine başvuracağız. Rol yapma mekanikleri de içerek oyunda kazanılan beceri puanları ile çeşitli yetenekler kazanabileceğiz.

Resident Evil, Dino Crisis gibi ünlü hayatta kalma korku oyunlarına imza atmış olan Shinji Mikami tarafından kurulan Tango Gameworks tarafından geliştirilmekte olan Ghostwire: Tokyo 25 Mart 2022'de PC ve PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2022 15:07
Çok aksiyon gözüküyor ve bu yoruyor. Sakin sakin oyunlar yapın abi sakin sakin eğlenelim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostwire Tokyo çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir