Gigantic beta güncellemesi geliyor!

İsmet Ergül 18.01.2016 - 11:44
Devlerin savaşı yaklaşıyor
PC ve Xbox One oyuncularının cross-platfrom olarak oynayacağı free-to-play/üçüncü sahış nişancı oyunu olan Gigantic geliştirilmeye devam ediyor. Oyunun geliştirici ekibi olan Motiga, 20 Ocak'ta oyunun betasını bir üst kademeye taşıyacak.  2015'in sonunda açıklanan 2.0 Beta sürümü oyuna birçok yenilik eklerken, oyuncuların da 7/24 betaya giriş yapmasını sağlayacak.

Gigantic'in 2.0 betası PC ve Xbox One oyuncularının birlikte oynamasını sağlayan ilk güncelleme olmakla birlikte, oyunun Avrupa sunucularını da bizlere sunuyor. Bünyesine yepyeni bir karakteri de ekleyen Motiga, bundan sonra beta sürecinin daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde devam edeceğinin de güvencesini bizlere veriyor.

Gigantic beta güncellemesi geliyor!
Oynaması ücretsiz olan Gigantic'in 2015'te oyunculara sunulması beklenirken, geliştirici ekip olan Motiga'nın yaşadığı sorunlardan dolayı 2016'ya ertelenmişti. 5 kişilik iki takımın karşılıklı savaştığı MOBA türünde olacak Gigantic'te amacımız, karşı takımın 'Gardiyan'ını ortadan kaldırmak. Rakip takımın kahramanlarını öldürdükçe güçlenen Gardiyan'ımız, kazandığı güç ile daha da saldırgan olmakla birlikte bizlere yardım edebiliyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan Gigantic, MOBA türüne bu sene damgasını vuracak gibi görünüyor!
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 07:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2016 09:45
Bu "genre" ya blizzard overwatch ile dahil olmuş iken bu basit stüdyolara fazla pay bırakmaz bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gigantic beta güncellemesi geliyor!
İlginizi Çekebilir