Gizemli Spider Man paylaşımının altından J.J. Abrams çıktı

Furkan Güler 21.06.2019 - 14:35
Ünlü yönetmenin yeni projesi belli oldu

Süper kahramanlar arasında özel bir yeri bulunan Spider Man karakterinin onlarca hikayesi bulunuyor. Filmlerinde ve çizgi romanlarında anlatılan bu hikayelerin her biri, Marvel evrenini yakından takip eden kişiler için özel bir yerde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde ise Marvel, Spider Man'le alakalı gizemli bir paylaşım yapmıştı. Dört rakamını örümcek ağlarıyla çizilmiş şekilde yayınlanan Marvel, bunun ne olduğunu belirtmemişti. Şimdi ise yapılan o gizemli paylaşım belli oldu. Çizgi roman olacağı tahmin edilen proje, doğru tahmin edildi.

Gizemli Spider Man paylaşımının altından J.J. Abrams çıktı

Spider Man'in yepyeni bir hikayesini anlatacak olan hikayenin yazarlık kısmı ise J.J. Abrams ve oğlu Henry Abrams'a emanet edilmiş durumda. 21 yaşındaki Henry Abrams, görünüşe göre babasının izinden gitmek istiyor. Baba oğul bir şekilde hikaye yazacak olan ikili, Spider Man evrenine yeni bir kötü karakter de ekleyecek. Sınırlı sayıda satılacak olan çizgi roman serisi Eylül ayında çıkacak.

Hali hazırda Star Wars filmi üzerinde çalışmaya devam eden J.J. Abrams'ın çizgi romanlarla bile ilgili olması, takipçilerini sevindirdi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeniada
Yeniada 21.06.2019 21:55
Yahu bu adamdan bir tek benmi nefret ediyorum ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gizemli Spider Man paylaşımının altından J.J. Abrams çıktı
İlginizi Çekebilir