God Eater 3 geliyor!

Hakan Hervenik 9.10.2017 - 16:52
Japonya ve Amerika duyurusundan sonra oyunun Avrupa'ya geleceği de duyuruldu.

God Eater projesi adı altında Tokyo Game Show 2016'da duyurulan oyunun God Eater 3 olacağı Bandai Namco tarafından duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde Japonya ve Amerika'ya çıkacağı belirtilen oyunun, bugün Avrupa'ya geleceği de Bandai Namco tarafından onaylandı.

God Eater 3 duyuruldu

Bandai Namco'nun resmi internet sitesinde yayınlanan tanıtım yazısı ise şöyle:

"God Eater 2: Rage Burst'ün yakaladığı başarıdan sonra, önde gelen video oyun yayıncısı ve geliştiricisi Bandai Namco Entertainment Asya, canavar öldürme aksiyon rol yapma oyunu serisinin tamamen yenilenmiş yeni oyunu God Eater 3'ü açıkladı. God Eater 3 ev konsolları için geliştiriliyor.

Son savaştan çok uzun yıllar geçti. Dünya artık insanların yaşamak için kullandığı bir yer değil. The Aragami'nin dehşet verici saldırıları ile dünyayı sarsmaya devam ediyor ve sefalet ile yıkım yaratıyor. Dünyayı kurtarmak ve dengeyi yeniden sağlamak için yeni kahramanlar (God Eater) yükseliyor. Dünyanın dört bir yanındaki yerleri parçalara ayıran korkunç yeni Aragami'yi indirmek için diğer God Eater'lar ile birlikte çalışacaksın. Ancak, başka bir görev ortaya çıkıyor; God Eater'lara bir şeyler oluyor ve ışık ve karanlık arasındaki çizgi hiç olmadığı kadar inceliyor. Artık lanetli zincirlerden kurtulmanın ve God Eater'ların ruhlarını birleştirmesinin vakti geldi."

Çıkış tarihi belirtilmeyen God Eater 3'ün yayınlanan videosunu izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
God Eater 3 geliyor!
İlginizi Çekebilir