God of War, PS4'e çıkmadan önce mobil platform için çıktı

Furkan Güler 18.04.2018 - 14:53
Yeni God of War'a başlamadan önce Sony'nin mobil platforma çıkarttığı bu mini oyunu oynayabilirsiniz.

2018 yılının en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan yeni God of War, PlayStation 4'ü olmayan oyuncuları bile heyecanlandırıyor. Oyun için büyük bir evren ve güzel bir hikaye oluşturan geliştiriciler, oluşturdukları bu büyük dünyayı oyunculara güzel bir şekilde sunmak amacı ile yeni bir oyun geliştirdi. Sadece iOS ve Android platformuna çıkan bu oyun God of War Mimir’s Vision olarak marketlerde yerini aldı. Oyunun haritasında yer alan bölgeleri inceleyebileceğiniz oyunda AR teknolojisi de kullanılıyor.

God of War'un mobil oyunu çıktı

Mitolojide bulunan efsanelere baktığımız God of War Mimir’s Vision'ı ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Hikayeye dair ipuçları da veren yapım, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından indirildi. İncelemelerde eleştirmenlerden tam puan alan yeni God of War'un çıkmasına 2 gün kalmışken, Sony'nin böylesine oyuncuları oyuna çekmesi güzel bir reklamcılık örneği olmuş. Benzerini daha öncesinde bazı Ubisoft oyunlarında da görmüştük. Eğer God of War Mimir’s Vision'ı oynamak isterseniz iOS uygulamasını buradan, Android uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
durates
durates 18.04.2018 18:12
haberin içinde başka haberin videosu olması çok rahatsız edici. En azından küçük ve rahatsız edici olmayan bir şekilde bir yere konsa daha iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 16:25
Mi 6 Android 8 telefonum uyumlu değil diyor, anlamadım bu işten birşey
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War, PS4'e çıkmadan önce mobil platform için çıktı
İlginizi Çekebilir