Google, bundan sonra bazı arama sonuçlarında kısıtlamaya gidecek

Furkan Güler 18.03.2018 - 00:43
Minik aramalarda daha net sonuç alacağız.

Dünyanın en çok tercih edilen arama motoru Google, sahip olduğu alt şirketleri sayesinde internetin her alanına adeta yön veriyor diyebiliriz. İnternetin büyük bir çoğunluğunu servisleri sayesinde elinde tutan Google, yine ufak bir değişiklik yaptı. Daha öncesinde Google geliştiricileri tarafından kullanıcıların aramalarını kolaylaştırmak için Google ana sayfasına yazılan basit soruları, Google başka bir siteye yönlendirmeden cevaplayabiliyordu. Cevaplanan sorunun alt tarafında ise yine benzer soruların başka sitelerdeki sonuçları kullanıcıya gösterilmekteydi.

Google bundan sonra bazı arama sonuçlarında farklı bir yöntem uygulayacak

Bugün ise Google yetkilileri tarafından alınan yeni bir karar ile, verilen cevabın altında başka bir sonuç gösterilmeyeceği bilgisi paylaşıldı. Buna sebep olarak Google, kullanıcıların bu tip basit soruların cevabını aldıktan sonra başka bir bağlantıya çok nadiren tıklamaması gösteriliyor. Böylelikle başka sitelere ilk adımda bakmak imkansız olacak. Ancak yine de kullanıcılar, cevabı aldıktan sonra alt taraftan tüm sonuçları göster tuşuna basarak diğer sitelerin soru veya konu ile ilgili cevaplarına ulaşabilecek. Bakalım kullanıcılar yeni özelliği sevecek mi?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2018 14:30
Yani Songül yazınca aramak istediğimizi bulacak ha? :D:D:D:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2018 09:38
"başka bir bağlantıya çok nadiren tıklamaması gösteriliyor. " çok nadiren tıklamıyorsa hep tıklıyor demektir. O zamanda altta ki sonuçları kapatmazlar. cümleyi nadiren tıklaması yapabilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2018 01:52
resmen sansür bu nerden bilecez ilk sitedekinin dogru bilgi oldugunu. her taraf yalan yanlış bilgi kaynagı oldu çıktı. nerde eski forum günleri artık bitti forum lar ve her taraf sacça sapan bilgiler ile doldu :D forum sitelerine sahip çıkın :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Google, bundan sonra bazı arama sonuçlarında kısıtlamaya gidecek
İlginizi Çekebilir