Dünyanın pek çok şehrinde işyeri olan arama motoru devi Google, çalışanları için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Google’ın özenle hazırladığı ofisler, çalışanların tam performans vermesini sağlarken, dışarıdan bakanların ise “Google’da çalışmak için ne yapmak lazım?” demesini sağlıyor.
Bugün sizlere hazırladığımız resim galerisinde ise Google’ın New York ofisine göz atacağız.Google’ın New York ofisi, şehrin en büyük binalarından birinde yer alıyor. Bina o kadar büyük ve geniş ki çalışanlar, bir uçtan diğer uca gitmek için scooter kullanıyorlar.
Google, bilgisayar karşısında çalışırken atıştırmak isteyen çalışanlarını da unutmamış.
Google çalışanları yalnızca yemek yiyip, eğlenmiyor tabii ki. Google’ın elemanlarının harıl harıl çalışması sayesinde bugün rahatça Google’dan arama yapmak mümkün.
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>24.08.2011 04:17:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>bunlar çalışıyor bende bu tenekeleri kekleyip Adsense'den her ay 2500dolar alıyorum. hileyi hala çözebilmiş değiller. Türk aklı bir başka </font></td></tr></table><br></center> adamlar 2500 doları dilenciye sadaka diye veriyo
7.resimdeki ortamda süper multiplayer FPS oynanır :)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>22.08.2011 22:58:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Bütün Google fanboylarına acıyorum. Bing daha iyi tamammı he tamammı!!!</font></td></tr></table><br></center> Birader sen ne ayaksın yaa :))
7. resimdeki ortam çok hoş olmuş 3. resimdeki olayda güzelmiş :D
bunlar çalışıyor bende bu tenekeleri kekleyip Adsense'den her ay 2500dolar alıyorum. hileyi hala çözebilmiş değiller. Türk aklı bir başka
bazı arkadaşlar 7. resimdeki mühendislik harikasını anlayamamış :P monitörleri öyle yerleştirmişler ki iç içe çalışsalar bile kimse yanındakinin ekranını göremiyo :)