Google Stadia beklentileri karşılayabildi mi?

Ahmet Özçilingir 19.11.2019 - 10:19
Konsol katili pek hazır değil gibi

Google Stadia bugün itibariyle resmi çıkışını gerçekleştiriyor. Dünya basını ise Stadia'yı deneyim etmeye başladı bile. Peki genel olarak basın mensupları Google stadia'dan menun kaldı mı? Stadia gerçekten konsollara önemli bir alternatif olabilir mi?

Google Stadia beklentileri karşılayabildi mi?

Geçtiğimiz gün itibariyle Google Stadia'nın incelemeleri yayınlanmaya başladı. İncelemelere baktığımızda Stadia'yı test eden kullanıcıların özellikle Destiny 2 oynarken donma sorunlarıyla karşılaştıkları görülüyor. Online tabanlı oyunlarda zaman zaman yaşanan ani donmalar yüksek ping oranları Stadia için bir soru işareti oluşturmuş durumda. Online rekabetçi olmayan Shadow of the Tomb Raider gibi oyunlar ise özellikle sağlam internet altyapısı ile, yüksek downolad ve upload hızı olduğunda sorunsuz çalışıyor. Chrome çalıştıran android cihazlarda test edilen oyunlar özellikle yüksek bağlantı hızı olduğunda lag olmadan çalışıyor ancak düşük internet bağlantı hızı olduğunda test edilen oyunlarda gecikme olabiliyor. Stadia'yı deneyen pek çok kullanıcı gecikme probleminden yakınıyor. Google Stadia'nın tamamen sorunsuz bir çıkış yapmadığı ortada. Bakalım Google geri dönüşleri değerlendirip Stadia'yada daha problemsiz bir deneyim sunabilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2019 15:17
3-4 seneye oturacak bir teknoloji, konsollar yok olmasa bile bu yolu izleyecekler muhtemelen , izle ve öde gibi oyna ve ödeye dönecek oyun dünyası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2019 15:15
Daha çok erken.Mutlaka bir gün her markanın bulut tabanlı oyun sunumu olacak fakat bi 15 yıl sonra en erken oda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Google Stadia beklentileri karşılayabildi mi?
İlginizi Çekebilir