Gotham Knights oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 10.06.2022 - 11:16
Summer Game Fest etkinliğinde Gotham Knights oynanış videosu da yayınlandı. Bu videonun daha çok Nightwing karakterine odaklandığını görüyoruz.

Summer Game Fest etkinliği birçok yeni duyurunun yanı sıra mevcut oyunlar hakkında yeni bilgiler ve videolara da kavuşmamıza vesile oldu. İşte Gotham Knights oynanış videosu da bu sunumda karşımıza çıkarak oyunun bir süre devam eden sessizliğini bozmuş oldu diyebiliriz.

Gotham Knights oynanış videosu Nightwing karakterine odaklanıyor

Gotham Knights oynanış videosu yayınlandı

Oyunun en merak edilen karakterlerinden biri olan Nightwing'e odaklanan bu yeni videoda birçok oynanış dinamiğine de yer verildiğini görüyoruz. Yakın dövüş dinamikleri ile beraber karakterin kostüm detaylarına, craft ve özelleştirme gibi dinamiklere de bu video içerisinde yer verilmiş. Karakterin görünümünden saçına kadar anlaşılan bir dizi özelleştirme de oyunculara sunulacak.

Yepyeni bir hikaye ile karşımıza çıkacak olan Gotham Knights oyununda oyun severler Batman serilerinden hatırlayacağımız birçok önemli karakteri kontrol etme şansına sahip olacak. Co-op olarak da oynanabilen yapımda Nightwing, BatGirl, Red Hood ve Robin oynanabilir karakterler arasında yer alıyor. Oyuncular, şehrin tarihinin en karanlık bölümlerini birbirine bağlayan gizemleri çözmekten, destansı çatışmalarda kötü şöhretli kötüleri yenmeye kadar, kendi Kara Şövalye versiyonuna dönüşürken bir dizi zorlukla karşılaşacaklar.

25 Ekim'de çıkacak Gotham Knights bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 08:47
4 kişi anca 1 Batman ediyor yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2022 02:00
Arkham serisinin üzerine oynanacak gibi değil. Mekanikleri iyi gözükmüyor, grafikler toon. Drone'la uçan nightwing, Teleport olan Red Hood.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 10.06.2022 17:52
Ersin Bey Merhaba,
Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Genelde Co-op odaklı oyunlarda hikaye pek güzel olmaz. Sizin bir beklentiniz var mı acaba bu oyundan?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 17:11
video gaz, güzel görünüyor. İnşallah oyun da böyledir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir