Gravity Rush 2'nin PSX videosu etkileyici görseller sunuyor

Hürcan Köse 5.12.2016 - 12:23
Kat'in fantastik macerasına devam etmeye çok az kaldı
Zamanında PS Vita'ya çıkan ve daha sonra kazandığı popülarite sonucu PlayStation 4'e de yüksek çözünürlüklü ve makyajlanmış bir şekilde gelen Gravity Rush, kendi çapında sağlam bir hayran kitlesi toparladıktan sonra yapımcı firmanın da bir devam oyunu üzerinde çalışmasına sebep olmuştu.

Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar düzenlenen PlayStation Experience 2016'da oyuncular ile bir kez daha buluşan Gravity Rush 2 için bu kez yeni bir oynanış fragmanı ile karşımıza çıktı. Aynı zamanda yapımcı ve yorumcuların da konuşarak renklendirdiği videoda Kat'in bulunacağı yeni evrenin ne kadar fantastik ve alışılmadık bir yer olacağını rahatlıkla görebiliyoruz. Ayrıca önceden de söylediğimiz gibi oyunda karşılaşacağımız Raven karakterini oynadığımız DLC de oyunun ertelenmesini telafi etmek amacı ile ücretsiz olarak sunulacak. Güzel hareketler azizim!

Yayınlanan yeni videoyu ve beraberinde yapılan yorumları aşağıdan izleyebilirsiniz. Gravity Rush 2, 18 Ocak 2017'de PlayStation 4'e özel olarak satışa sunulacak. İyi seyirler!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 6.12.2016 09:56
ilk oyun tatmin edici mi?oyunu merak ediyorum ama vita port u olunca tereddüt ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gravity Rush 2'nin PSX videosu etkileyici görseller sunuyor
İlginizi Çekebilir